10 Kasım Paylaşımları

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde videolarla ile onu anmak isteyenler sosyal medya hesaplarında paylaşmak üzere 10 Kasım paylaşımları mesajları araştırılıyor. İşte en anlamlı mesajlar.

10 Kasım Paylaşımları
09 Kasım 2021 - 23:13
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrıldı. Ulu önderin vefat etmesinin üzerinden tam 83 yıl geçti. Hala gönüllerimizde olan başkomutan, birçok kişi tarafından özlemle yad ediliyor.
Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde onu sosyal medya paylaşımları ile anmak isteyenler ise sosyal medya hesaplarında paylaşmak üzere mesajlar araştırıyor. En güzel ve anlamlı mesajları sizler için derledik. İşte Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için hazırlanmış en güzel mesajlar…

10 Kasım mesajları
Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz kendisine ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum...

Rüzgâr ağırdan eser, her 10 Kasım sabahı, her bir yere savurur, sararmış yaprakları. Hüzünlenir milletim, her 10 Kasım sabahı, çiçeklerle donanır, Anıtkabir yolları.

83 yıldır gözümüz yaşlı. Türk milleti 83. kez başın bir kere daha sağ olsun.

"Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti."

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."
Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.

"Atatürk yalnız kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. O, aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olmuştur."

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum