19 Ağustos reyting sonuçları, Sen Çal Kapımı, MasterChef

19 Ağustos reyting sonuçları merak ediliyor. Televizyon kanallarında yayınlanan yapımlardan hangisi zirvede yer aldı? Dünkü reyting sonuçları açıklandı mı? Tv8’de MasterChef Türkiye, Fox Tv’de Sen Çal Kapımı ekranlara geldi. Yayınlanan bu yapımlardan hangisi reyting sıralamasında birinci oldu?

19 Ağustos reyting sonuçları, Sen Çal Kapımı, MasterChef
20 Ağustos 2020 - 09:37
Televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar, her gün reyting sıralamalarında üst sırada yer almanın kaygısına düşüyor. Reytingin zirvesinde yer almak isteyen ve izleyicileri kendi yayınlandığı kanala toplamak isteyen yapımlar, bu başarıyı kaliteli içerikler üreterek sağlamanın peşinde. 19 Ağustos günü de Fox Tv’de Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Sen Çal Kapımı dizisi, Tv8’de de MasterChef Türkiye ekranlara geldi. Reyting sonuçlarında birbirleriyle yarışan bu yapımlardan hangisinin zirvede yer aldığı ayrıca bir merak konusu. Reyting sonuçlarını merak edenler, konuyu internette araştırmaya başladı. 19 Ağustos Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? 19 Ağustos Çarşamba hangi yapım zirvede yer aldı? işte detaylar…
19 AĞUSTOS REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
TV 8’in yarışma programı Masterchef, dün akşam totalde zirvenin ortağı olurken AB ve ABC 1’de zirvenin sahibi oldu.
Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı, totalde zirvenin sahibi olurken AB ve ABC 1’de zirveyi Masterchef’e kaptırdı ve 2’nci oldu.
Star TV’den Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, totalde 16’ncı, AB’de 24’üncü, ABC 1’de ise 14’üncü sırada yer aldı.
ucankus.com
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum