2020 yılı Valiler Kararnamesi ne zaman açıklanacak?

2020 yılı Valiler Kararnamesi’nin ne aşamada olduğu ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 2020 yılı Valiler Kararnamesini merak edenler internette bu konuyu araştırıyor. Valiler Kararnamesi ne zaman açıklanacak?

2020 yılı Valiler Kararnamesi ne zaman açıklanacak?
07 Şubat 2020 - 10:54
Valiler Kararnamesi’nin ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. 2020 yılının ilk çeyreğinde açıklanması beklenen Valiler Kararnamesi’nde, mevcut valilerden hangilerinin yerinin değişeceği hangi yeni valilerin atanacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Valiler Kararnamesi ne zaman açıklanacak?
Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre Valiler Kararnamesi’nin yakın zamanda yürürlüğe gireceği ve bazı illerin valilerinde değişikliğe gidileceği iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye’nin kritik ellerinde vali değişimine gideceği ve bu konuda da titizlikle çalıştığı için Valiler Kararnamesi’nin ne zaman tamamlanacağı bilinmiyor. İddialara göre Türkiye’nin 3 büyük ilinin valisi yerinde kalacak. Ancak Anadolu’da ve Doğu’da bazı illerden valilerinde değişeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum