23 Nisan mesajları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanacak. Bu kutlu günde birçok kişi de sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yayınlamak istiyor. İşte en en anlamlı güzel resimli 2022 yeni 23 Nisan kutlama mesajları haberimizde...

23 Nisan mesajları
23 Nisan 2022 - 00:54
Milli bayramlarımızdan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü, sosyal medya hesaplarından yayınlayacakları mesajlarla kutlamak isteyenler de soluğu internette aldı.

İnternet ortamında en güzel ve anlamlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajları araştırılıyor. İşte severek paylaşayacağınız en güzel mesajlar haberimizde... 

23 NİSAN MESAJLARI

“Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.” Atatürk

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bir gündür. Tüm, dünya çocuklarının günü kutlar ulusal egemenliğimize kavuştuğumuz bu günde şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim...

Yüzlerinde gülücüklerin, kɑlplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmɑmɑsını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gɑyret sɑrf ettiğimiz bütün çocuklɑrımızın ve Türk ulusunun 23 Nisɑn Ulusɑl Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı’nı kutluyor, bɑştɑ Büyük Önder Atɑtürk olmɑk üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bɑğımsızlığı ve egemenliği uğrundɑ cɑnlɑrını fedɑ eden bütün şehitlerimizi sɑygı ve minnetle ɑnıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.

Türkiye Devleti’nin yapısının ruhu, milli egemenliktir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

Meclisin ɑçılış günü olɑn 23 Nisɑn’ı Ulusɑl Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı olɑrɑk ilɑn eden Büyük Önder Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk, bu dɑvrɑnışı ile çocuklɑrın hɑklɑrını dünyɑ gündemine tɑşımış, geleceğimiz olɑn çocuklɑrɑ sevgisini en yüksek seviyede ispɑt etmiştir.

Bu zorlu günlerle henüz küçük yaşlarda tanışmış bütün çocuklarımıza kolaylıklar diliyorum. Onlar küçük yaşta birer kahraman oldular. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun. Hepiniz bizim geleceğimizsiniz daha güzel yarın görmeniz dileğiyle...

Birinci meclisin ve milli mücadelenin kahraman bireylerini rahmetle yad ederek, tüm çocukların savaştan, çatışmadan ve kavgadan uzak, huzurlu bir hayata geçirmeleri temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Tüm dünya çocukları ile birlikte yarınlarımızın umudu evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.