7 Mayıs 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık

Günlük burç yorumları birçok insan tarafından merak ediliyor. 7 Mayıs günlük burç yorumlarında şans hangi burçtan yana? Para, sağlık, aşk gibi konularda hangi burç daha şanslı? 7 Mayıs Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık günlük burç yorumları…

7 Mayıs 2020 Perşembe Günlük Burç Yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık
07 Mayıs 2020 - 02:43
Burçlar, hemen her insanın merak ettiği konulardan biridir. Kendisinin ya da bir sevdiğinin burç yorumlarında neler olduğunu merak edenler konuyu internette araştırıyor. Günlük burç yorumlarında hangi burçlar daha şanslı? Aşk, sağlık, para gibi konular hangi burçları etkiliyor? İşte detaylar…
Koç: Üzerinizde otorite sahibi olan kişilerle zıtlaşmaya açıksınız. Zekisiniz, karşınızdakilerin geç algılamaları sizi kızdırıyor. Ama öfkenizi bugün ki gibi gösterirseniz, istenmeyen kişi olursunuz. Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir.
Boğa: Keşke bir şey istese de yapsam diyen insanlar var etrafınızda. Elinizden tutup işlerinizde destek hizmeti sağlayan bol. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor. Çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.
İkizler: Fazla ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün.
Yengeç: Bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzüleceksiniz. Bu aralar sevindirici bir haberiniz olacak. Giderek en doğruyu yaptınız. Böylece karabasanın üzerine üzerine gidilen sıkıntının nasıl yaklaştıkça küçüldüğünü gördünüz. Sizi çok düşünüp sürekli arayan bir dostunuza vefasızlık ediyor, ilgisinin karşılığını vermiyorsunuz.
Aslan: Bugün iş yaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor.
Başak: Hissettiklerinizi sevgilinize açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmayın. Maddi konularda beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor. Parasal konularda geçmişte yaptığınız hataları bir türlü düzeltemiyorsunuz.
Terazi: Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz, sevgi ve güvensizliğin tercihli ilişkilerde bir arada barınamayacağını bilmeniz gerekiyor.
Akrep: Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Aniden karşınıza çıkan ve hazırlıksız yakalandığınız bir konuda karar vermeniz gerekebilir.
Yay: Size yaklaşıp açılmaya çalışan insanlar için açık kapı bırakmanızın tam zamanı. Siz de katı tutumunuzu bırakıp onlara ayak uydursanız neşeli anlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sorunlarıyla yakından ilgilenin. Bazı arkadaşlarınızı çok ihmal ettiniz. Ne arıyorsunuz ne de soruyorsunuz.
Oğlak: Sizi huzursuz ve tedirgin şartlar devam etmekte. En çok kafa karışıklığı yaşadığınız konulara dikkat etmelisiniz. Zira duygusal gerginlikler yıpratıcı derece olacaktır. Olayları akışına bırakmanız, kendinizi toplamaya çalışmanız en iyisi. Zira hazırlık sürecinizi en iyi şekilde geçirmelisiniz.
Kova: Bazı iş ilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz.Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir.
Balık: Kişisel konularda yeni atılımlar yapıyor, önemli kararlar alıyorsunuz. Maddi durumunuzu ele aldığınız bu dönem biraz önlemci olmalısınız. Yaşadığınız bütçe açıkları, ani para çıkışları dengenizi sarsabilir. Kaynaklarınızı daha akılcı kullanmalı, risk taşıyan girişimlerden şimdili uzak durmalısınız.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum