Abdullah Çiftçi kimdir, aslen nerelidir? Kaç yaşında, mesleği nedir?

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ve Youtube kanalında yayınladığı videolarla gündeme gelen Abdullah Çiftçi’nin biyografisi merak konusu oluyor. Abdullah Çiftçi kimdir, aslen nerelidir? Abdullah Çiftçi kaç yaşında, mesleği nedir?

Abdullah Çiftçi kimdir, aslen nerelidir? Kaç yaşında, mesleği nedir?
27 Haziran 2021 - 20:58
Zaman zaman sosyal medyada yaptığı çıkışlar, Youtube kanalında yayınladığı videolar ve katıldığı televizyon programlarında söylediği sözlerle gündemde geniş yer bulan Abdullah Çiftçi, bir kesim kitle tarafından da sıkı takip ediliyor. Dünyada ve Türkiye’de yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı getiren Abdullah Çiftçi, internet ortamının ve sosyal medyanın da en çok aranan isimlerinden biri.

Abdullah Çiftçi’nin biyografisi de merak edenler tarafından sıkça araştırılıyor. Peki, Abdullah Çiftçi kimdir, mesleği nedir? Abdullah Çiftçi kaç yaşında, nereli? işte detaylar…

Abdullah Çiftçi kimdir?

1987 ve 1996 yılları arasında TÜBİTAK'ta çalışmıştır. Ankara Üniversitesinden mezun olan Abdullah Çiftçi özellikle son dönemlerde, uluslararası ilişkiler, teknoloji, bilim ve dış siyaset ile ilgili katıldığı programlar ile sıkça gündemde yer almaktadır.

Stratejist olan Çiftçi Medya ve Bilgi Teknolojileri Strateji Derneği Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
İnternet kullanımı ile ilgili sayısız konferans yapmıştır. Özellikle son dönemlerde katıldığı programlar ile adından söz ettiren Çiftçi, aslen Kahramanmaraşlıdır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum