Adana Demirspor Konyaspor canli izle

Süper Lig’de 3. Hafta heyecanı başlıyor. Ligin yeni ekiplerinden Adana Demirspor, Konyaspor’u ağırlıyor. Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de bu mücadelenin detaylarını araştırmaya başladı. Adana Demispor Konyaspor Beinsports HD 1, Selçuk sports, justin tv, jestyayın, kralbozguncu, taraftarium24, netspor10 canlı şifresiz korsan iptv kaçak izle gibi araştırmalar da internet ortamının en çok arananları arasında yer alıyor.

Adana Demirspor Konyaspor canli izle
27 Ağustos 2021 - 20:05
Spor Toto Süper Lig’de futbol heyecanı devam ediyor. Her hafta birbirinden güzel ve çekişmeli müsabakalar futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Bu akşam oynanacak olan 2 müsabaka ile 3. Hafta maçları da başlıyor.  Ligin yeni ve flaş ekiplerinden Adana Demirspor, kendi evinde Konyaspor’u ağırlıyor. Karşılaşmanın heyecanının ve temposunun yüksek olması bekleniyor. Maçın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de karşılaşma hakkında detayları araştırıyor.

Geçtiğimiz sezon koronavirüs kuralları kapmasında boş olan tribünler bu sezon kısmen de olsa dolu. Mavi Şimşeklerin ateşli taraftarı da bu maç için kendilerine ayrılan bölümü doldurmuş durumda. İşte bu dev mücadelenin ayrıntıları…

A. Demirspor – Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in üçüncü hafta mücadelesi olan A. Demirspor – Konyaspor maçı saat 21.45’te başlayacak. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadele, beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen seyircilerle buluşacak.

Mavi Şimşekler ikide sıfır

Uzun bir aradan sonra Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Mavi Şimşekler, ilk hafta evinde Fenerbahçe’yi ağırladı. Sarı lacivertlilerin 1-0 galip geldiği maçın tek golünü yıldız futbolcu Mesut Özil kaydetti. Güney temsilcisi, ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Kayserispor’la karşılaştı. Mücadele, 1-1 sona erdi. Samet Aybaba’nın öğrencileri, 2 maçta aldıkları 1 puanla ligin 13. Sırasında yer alıyor.

Anadolu Kartalı 3’te 3 istiyor

Yeşil beyazlılar, bu maçı da kazanması halinde, lig tarihinde yeni bir başarıya daha imza atacak. 1989-1990 sezonunda Zeytinburnuspor ve Sakaryaspor’u mağlup ederek sezona 2’de 2 galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, 100. yılını geçireceği 2021-2022 sezonuna da Sivasspor ve Başakşehir galibiyetleriyle başlayarak bu başarısını egale etti. Konyaspor, rakibi karşısında galip gelmesi halinde 3’te 3 yaprak lig tarihine yeni bir başarı daha ekleyecek.

Muhtemel 11’ler

A. Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul, Kaan Kanak, Gökhan İnler, Sinan Kurt, Akintola, Belhanda, Castro, Balotelli
Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, M'Poku, Endri, Bytyqi, Cikalleshi

Opta Verileri

Konyaspor ile oynadığı altı Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Adana Demirspor (1B 3M), bu galibiyetleri gol yemediği ilk ve son karşılaşmalarda aynı skorlarla aldı (1-0).

A. Demirspor'a konuk olduğu üç Süper Lig maçının sadece birini kazanan Konyaspor (2M), o karşılaşmada lig tarihindeki en farklı deplasman galibiyetini almıştı (Nisan 1990'da 5-1). Yeşil-beyazlı ekibin aynı zamanda lig genelinde en farklı kazandığı maçta da rakibi Adana temsilcisiydi (Ekim 1991'de 8-0).

Süper Lig'de oynadığı son 31 karşılaşmayı kazanamayan Adana Demirspor (1994/95 & 2021/22), lig tarihinde en uzun galibiyet hasreti yaşayan ekip konumunda. Evindeki kazanamama serisi de 15 maça çıkan Mavi Şimşekler (4B 11M), bu alanda da ligde devam eden en uzun serinin sahibi.

Maç nasıl canlı izlenir?

Süper Lig’in bu karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internet üzerinde birçok siteyi araştırıyor. Ancak Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşunun Beinsports olduğunu ve bu platform haricindeki diğer yayınların ise tamamen yasadışı ve korsan yayınlar olduğunu hatırlatmak isteriz.