Adanademirspor Alanyaspor canli izle

Süper Lig'in 36. haftasında Adana Demirspor ile Alanyaspor karşılaşıyor. Adanademirspor Alanyaspor macini canli izle HD.

Adanademirspor Alanyaspor canli izle
07 Mayıs 2022 - 18:59
Adana Demirspor, Süper Lig'in 36. haftasında Alanyaspor 'u konuk edecek. Sırasıyla Kasımpaşa, Trabzonspor ve Giresunspor'a kaybederek Avrupa potasından uzaklaşan Mavi Şimşekler, evinde kazanıp kötü gidişata son vermenin hesaplarını yapıyor.

3 maçlık mağlubiyet serisine Malatya karşısında son veren Akdeniz ekibi ise zorlu deplasmanda seri peşinde olacak.

Ev sahibi, topladığı 52 puanla haftaya 8. sırada girdi. Konuk takım ise 55 puanla 5. sırada 36. haftaya başlıyor.

Adana Demirspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Adana Stadı'nda oynanacak Adana Demirspor - Alanyaspor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor - Alanyaspor 11'ler:

Adana Demirspor: Muric, İsmail, Tayyip, Samet, Rassoul, Gökhan İnler, Sinan, Bjarnason, Yunus, Belhanda, Balotelli

Alanyaspor: Yusuf, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Fer, Candeias, Efecan, Diedhiou

İSTATİSTİKLER

Bugüne kadar Alanyaspor'u konuk ettiği 10 resmi maçın sadece birini kaybeden (6G 3B) ve bu yenilgiyi gol atamadığı tek karşılaşmada 2005/06 2. Lig sezonunda alan (0-1) Adana Demirspor, rakibini Süper Lig'de ilk kez ağırlıyor.

Adana Demirspor ile oynadığı son 10 resmi maçın sadece birini kazanan Alanyaspor (5B 4M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada 1. Lig'de aldı (2014/15 sezonunda 1-0).

Son dört iç saha maçında iki yenilgi alan Adana Demirspor (2G), bu iki karşılaşmada da kalesinde üçer gol gördü (1-3 vs Trabzonspor & 2-3 vs Sivasspor). Adana ekibi, bu sezon seyircisi önünde çıktığı ilk 13 Süper Lig karşılaşmasında aynı sayıda mağlubiyet yaşamıştı (6G 5B).

Deplasmanda çıktığı son iki Süper Lig maçından puansız ayrılan Alanyaspor, Mart-Nisan 2021 arasından bu yana dış sahada üst üste üç karşılaşma kaybetmiyor. Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin Süper Lig kariyerinde puansız geçtiği üç maçlık bir deplasman serisi bulunmuyor.

Süper Lig'de oynadığı son üç maçtan puansız ayrılan Adana Demirspor, bu sezonki en uzun yenilgi serisini yaşıyor. Bu üç karşılaşmada da kalesinde 2+ gol gören Adana ekibi, Süper Lig'de mücadele ettiği bir önceki sezonu bu şekilde üst üste yedi mağlubiyet alarak tamamlamıştı (1994/95).