Adanademirspor Altay canli izle

Spor toto Süper ligde 32. hafta maçları oynanıyor. Adana Demirspor kendi evinde Altay'ı konuk ediyor. Adanademirspor Altay macini canli izle. Adana Altay canli mac izle HD.

Adanademirspor Altay canli izle
10 Nisan 2022 - 16:05
Süper Lig'in 32. haftasında heyecan devam ediyor. Adana Demirspor ile Altay kritik maçta kozlarını paylaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Arda Kardeşler yönetecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor - Altay ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 32. haftasında heyecan devam ediyor. Adana Demirspor ile Altay kritik maçta kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Adana Demirspor - Altay maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ADANA DEMİRSPOR - ALTAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Adana Demirspor - Altay maçı 10 Nisan Pazar günü saat 16.00'da beIN SPORTS 2'de canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor - Altay 11'ler...

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha, Samet, Rassoul, Belhanda, Gökhan İnler, Stambouli, Akintola, Yunus Akgün, Assombalonga

Altay: Lis, Cebrail, Kazımcan, Björkander, Naderi, Ceyhun Gülselam, Eren, Poko, Bamba, Martin Rodriguez, Thiam

Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu, zorunlu değişimlere gidecek. Kaloğlu'nun Fraport TAV Antalyaspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği orta saha Thaciano ve forvet Rayyan cezalı duruma düştü.

İSTATİSTİKLER

Altay'ı konuk ettiği son sekiz lig maçını kazanamayan Adana Demirspor (4B 4M), son galibiyetini Şubat 1988'de Süper Lig'de aldı (3-2).

Adana Demirspor ile oynadığı son yedi lig maçının sadece birini kaybeden Altay (4G 2B), tek mağlubiyetini bu süreçteki tek Süper Lig karşılaşmasında aldı (Ekim 2021'de 1-3).

Süper Lig'in ilk yarısındaki maçta Altay'ı 3-1 mağlup eden Adana Demirspor, daha önce sadece 1982/83 sezonunda (Süper Lig) İzmir ekibini iki lig karşılaşmasında da yenebildi.

Süper Lig'deki son iki maçını kaybeden Altay (vs Sivasspor & Antalyaspor), daha önceki altı karşılaşmada tek yenilgi almıştı (3G 2B).

Evinde oynadığı son Süper Lig maçında İstanbul Başakşehir'i 2-1 mağlup eden Adana Demirspor, 2022 senesinde üst üste iki iç saha galibiyeti alamadı.