Adanademirspor Kasimpasa canli mac izle

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor karşılaşıyor. Kasimpasa Adanademirspor macini canli izle Hd.

Adanademirspor Kasimpasa canli mac izle
17 Nisan 2022 - 16:10
Süper Lig'in 33. haftasında heyecan devam ediyor. Kasımpaşa - Adana Demirspor kritik maçta kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Kasımpaşa - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KASIMPAŞA - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kasımpaşa - Adana Demirspor maçı 17 Nisan Pazar günü saat 16.00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa - Adana Demirspor 11'ler...

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Ryan Donk, Tarkan, Eren Elmalı, Doğucan, Hajradinovic, Tunay Torun, Fall, Ben Ouanes, Muleka.

Adana Demirspor: Muriç, Svensson, Tayyip Talha, Samet Akaydın, Rassoul, Stambouli, Gökhan İnler, Yunus Akgün, Belhanda, Vargas, Balotelli.

İSTATİSTİKLER

Adana Demirspor ile oynadığı 11 lig maçının sadece ikisini kazanabilen Kasımpaşa (4B 5M), iki galibiyetini de iç saha karşılaşmalarında aldı (1967'de 3-2 & 1961'de 1-0).

Kasımpaşa'ya konuk olduğu beş lig maçının sadece birini kazanabilen Adana Demirspor (2B 2M), Süper Lig'deki tek ziyaretinden 1-0 mağlup döndü.

Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçının beşini kazanan Kasımpaşa (1B 1M), aldığı galibiyetlerin tamamında 2+ gol sevinci yaşadı.

İstanbul takımlarına konuk olduğu son 23 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Adana Demirspor (3B 19M), tek galibiyetini son karşılaşmada Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek aldı. Adana ekibi, lig tarihinde üst üste iki İstanbul ziyaretinden kayıpsız dönemedi.

2022 senesinde Süper Lig'de en fazla galibiyet alan iki takımdan biri olan Kasımpaşa (8; Fenerbahçe ile eşit), bu süreçte en fazla gol sevinci yaşayan ekip (30). İstanbul ekibi, aynı zamanda bu takvim senesinde en fazla şut çeken (208) ve gol beklentisi üreten (26 xG) takım konumunda.