Adanademirspor Sivasspor canli mac izle

Spor Toto süper Lig'in 29. haftasında Adana Demirspor ile Sivasspor karşılaşıyor. Futbolseverler bu mücadelenin detaylarını Adanademirspor Sivasspor macini canli izle HD şeklinde araştırıyor.

Adanademirspor Sivasspor canli mac izle
13 Mart 2022 - 16:13
Adana Demirspor, Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor'u ağırlıyor. 5 maçlık yenilmezlik serisi Malatya deplasmanında sona eren Mavi Şimşek, evinde telafi peşinde.

3 maçtır kaybeden Yiğidolar ise zorlu deplasmanda kötü gidişata son vermenin hesaplarını yapıyor. Adana Demirspor - Sivasspor maçının canlı anlatımı ve detayları haberimizde...

5 maçlık yenilmezlik serisi Malatya deplasmanında sona eren ve 45 puanla 7. basamakta bulunan Adana Demirspor, Süper Lig 'in 29. haftasında Sivasspor 'u konuk ediyor.

Avrupa potasını hedefleyen Vincenzo Montella yönetimindeki Mavi Şimşekler, evinde kazanıp yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Üst üste Karagümrük, Beşiktaş , Antalyaspor'a kaybeden, 34 puanla 15. sıraya gerileyen Rıza Çalımbay'lı Yiğidolar ise zorlu deplasmanda kötü gidişata son vermenin hesaplarını yapıyor.

Adana Demirspor - Sivasspor maçı 11'leri:

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli

Sivasspor: Ali Şaşal, Erdoğan, Goutas, Caner, Ziya, Hakan, Ulvestad, Fayçal, Pedro, Gradel, Kayode

İSTATİSTİKLER
Sivasspor?u ağırladığı son iki lig maçını kazanamayan Adana Demirspor (1B 1M), daha önceki dokuz karşılaşmanın sekizinden galip ayrılmış (1B) ve kalesinde sadece iki gol görmüştü.

Adana Demirspor ile karşılaştığı son altı resmi maçı kaybetmeyen ve Süper Lig?deki tek randevudan 1-1?lik beraberlikle ayrılan Sivasspor (3G 3B), rakibi karşısındaki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Süper Lig?de evinde oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Adana Demirspor (4G 4B), daha uzun bir seriyi en son Aralık 1983-Nisan 1984 arasında yakalamış (10 maç) ancak o sezonun sonunda ligden düşmüştü.

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son dört maçı kaybeden Sivasspor, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son ligden düştüğü 2015/16 sezonunda yaşadı (6 maç).

Son 13 Süper Lig maçında sadece iki kez kaybeden Adana Demirspor (7G 4B), bu dönemdeki iki mağlubiyetini de gol atamadığı karşılaşmalarda aldı.