Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'ndan 1 Mayıs mesajı

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'ndan 1 Mayıs mesajı
01 Mayıs 2021 - 14:38
Başkan Çopuroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
1 Mayıs, emek ve alın terinin ifadesi olan önemli bir gündür. Emeğini esirgemeyen bileğinin hakkını vererek, canla başla helal lokma kazananların günüdür.
Yaşadığımız bu zorlu salgın sürecinde, sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz gibi işçi kardeşlerimiz de işlerinin başında olmuş,  üretime devam etmiştir. Milletçe büyük sıkıntılara göğüs gerdiğimiz bu süreçte pek çok alanda olduğu gibi, emek ve alın teri de yara aldı. Bu yaraları, sağlıkçılarımızın güvenlik güçlerimizin, kamu görevlilerimizin ve işçi kardeşlerimizin helal alın teriyle saracağız. Birlik ve beraberlikle emek vererek, hep birlikte bu sıkıntıları aşmanın gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte mücadelemiz devam edecek ve Allah’ın izniyle başaracağız.
Bu inançla, vatanına milletine özveriyle bağlı, samimiyetle üreten tüm işçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel yarınlar diliyorum. İşinin başındayken, görev şehidi olan tüm emekçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum