Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'ndan Anneler Günü mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'ndan Anneler Günü mesajı
09 Mayıs 2021 - 18:01
Başkan Çopuroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
Huzurlu ve mutlu bir hayatın temeli sevgidir ve bu sevginin kaynağı sınırsız hoşgörüsü, karşılıksız emeği ile hayatımız boyunca desteğini üzerimizde hissettiğimiz annelerimizdir. Bu sebepledir ki yüce peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) “Cennet anaların ayakları altındadır” buyurmuştur. Toplum olarak biz de bu inanç ve düşünce ile cennet kokulu analarımıza olan saygı ve sevgimizi her daim yüreğimizde taşıyoruz. Sevgi ve şevkati ile bizleri sarıp sarmalayan ve evladının mutluluğunu kendi mutluluğu üzerinde tutan analarımızın haklarını elbette ki ödememiz mümkün değildir fakat rızalarını almak elimizdedir.
Geleceğe sağlıklı nesiller bırakma sorumluluğunu da taşıyan anneler toplumu ve aileyi bir arada tutan kilit taşı konumundadır. Unutulmamalıdır ki bir anne yetiştireceği çocukla yaşadığı toplumu hatta tüm dünyayı değiştirebilir ve güzelleştirebilir. Müşvik, merhametli ve fedakâr annelerimizin nasihatleri kulaklarımızdan duaları üzerimizden eksik olmamasını diliyorum ve bütün annelerin ve bir çocuğa anne şefkatiyle yaklaşıp onu büyüten bütün kadınların anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum