Alanya Beşiktaş canlı izle

Süper Lig’de milli aranın tamamlanmasının ardından takımlar lig heyecanını sürdürüyor. 13’üncü haftada Beşiktaş ile Alanyaspor Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Alanyaspor Beşiktaş canlı izle taraftarium24 selçuksports kralbozguncu naklen justin tv bedava jestyayın ligtv aramaları da futbolseverler tarafından yapılmaya başladı.

Alanya Beşiktaş canlı izle
20 Kasım 2021 - 19:11
Süper Lig’de milli ara tamamlandı. Ligin 13’üncü haftasında Alanyaspor Beşiktaş’ı konuk ediyor. Heyecanı ve temposu yüksek olması beklenen karşılaşmada, her iki takım da 3 puan hesapları yapıyor. Beşiktaş deplasmanda kazanarak lider ile aradaki puan farkını kapatmanın, Alanyaspor da rakibini yenerek Beşiktaş ile arasındaki puan farkını açmanın derdinde.

Beşiktaş ve Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Süper Lig'in 13. haftasında oynanan bu karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz...

İLK 11'LER

ALANYASPOR - Serkan, Juanfran, Fatih, Awaziem, Mevlja, Umut, Tayfur, Efecan, Emre, Davidson, Babacar

BEŞİKTAŞ - Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Kenan, Larin

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşma 19.00'da başladı ve beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetiyor.
Milli ara öncesinde Trabzonspor'a kendi evinde 2-1 mağlup olan Beşiktaş, topladığı 20 puanla ligde 6. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipten 1 puan fazlası olan Aytemiz Alanyaspor ise 5. basamakta yer alıyor.

SON 5 MAÇIN 4'ÜNÜ KAZANDI

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında oynanan son 5 karşılaşmada siyah-beyazlı takımın üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş 4 maçtan 3 puanla ayrılmayı başarırken, Alanyaspor sadece 1 maçtan galibiyetle ayrıldı.