Alanyaspor Beşiktaş maci canli hd izle

Spor Toto Süper Lig’de milli ara sona erdi. Ligin 13. hafta mücadeleleri başladı. Beşiktaş da deplasmanda Alanyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izle hd aramaları yapılıyor. Beşiktaş Alanyaspor canlı izle bedava lig tv kralbozguncu taraftarium24 selçuk sports naklen taraftartv justin tv jestyayın şifresiz izle.

Alanyaspor Beşiktaş maci canli hd izle
20 Kasım 2021 - 18:23
Süper Lig’de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 13. hafta maçları başladı. Beşiktaş da den yakın rakiplerinden biri olan Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği maçta her iki takım da mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Maçın başlamasına kısa bir zaman kaldı ve mücadelenin ayrıntıları da araştırılmaya başladı.

ALANYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Maç, beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak. İnternetten online olarak izlemek isteyenler için beIN Connect izleme linki aşağıda…

ALANYASPOR – BEŞİKTAŞ REKABETİ

Alanyaspor, Süper tarihinde en çok mağlubiyet aldığı takım Beşiktaş. Rakibi ile oynadığı on maçtan bir kez galip ayrılırken bir maç berabere bitti, sekizinde mağlup oldu. Bu maçlarda dokuz gol atan Alanyaspor, 21 golü kalesinde gördü.

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında oynanan son 5 karşılaşmada siyah-beyazlı takımın üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan maçlarda Beşiktaş 4 maçtan 3 puanla ayrılmayı başarırken, Alanyaspor sadece 1 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı takımları konuk ettiği iki maçı da 3-0'lık skorlarla kazandı.

MAÇ ÖNCESİ TAKIMLARIN DURUMLARI
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Michy Batshuayi karşılaşmada görev alamayacak.
Atakaş Hatayspor maçında sakatlanan Batshuayi, Sporting Lizbon ve Trabzonspor maçlarında da görev yapamamıştı.

Siyah-beyazlı takımın stoperlerinden Welinton da maça sarı kart ceza sınırında çıkacak. Ligde Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor karşılaşmalarında sarı kart gören Beşiktaşlı futbolcu, Trabzonspor maçlarında gördüğü kartla sınıra geldi.

Welinton, Alanyaspor maçında da sarı kart görmesi halinde GZT Giresunspor mücadelesinde forma giyemeyecek.