Ali Koç'un Şenol Güneş ile görüşeceği gündeme bomba gibi düştü!

Spor Toto Süper Lig’in son 4 haftasında galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın oyun anlayışından memnun olmayan Başkan Ali Koç’un, Çarşamba günü Tarabya’da Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya geleceği iddia edildi!

Ali Koç'un Şenol Güneş ile görüşeceği gündeme bomba gibi düştü!
08 Kasım 2021 - 11:52
Fenerbahçe’de işler yolunda gitmiyor. 2021-2022 sezonuna şampiyonluk hayalleri ile başlayan Fenerbahçe, sezona eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira ile başlamıştı. Sarı lacivertliler, çıktığı 12 maçta 6 galibiyet 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Sarı kanarya toplamda 20 puan ile 7. sırada yer alıyor. Fenerbahçe 12 haftanın sonunda lider Trabzonspor’un da 10 puan gerisinde yer alıyor.

Sarı lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi’nde de beklenenin uzağında kaldı. Toplamda 4 maça çıkan sarı lacivertliler, bu kulvarda da 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyete imza attı. 5 puanı bulunan Fenerbahçe, D Grubu’nda 3. sırada yer alıyor ve liderin 5 puan gerisinde.

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR!

Fenerbahçe’de hem Süper Lig’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde işler hiç yolunda gitmiyor. Sarı lacivertli ekibin bu sezon gösterdiği performans, özellikle yönetimi çileden çıkardı. Fenerbahçeli taraftarlar ise ligin 12. haftasında Yukatel Kayserispor ile içerde oynanan maçın son anlarından “Yönetim istifa!” sloganları attı. Kötü gidişatın faturasının ise Teknik Direktör Vitor Peraira’ya kesileceği ve Fenerbahçe yönetiminin yeni teknik direktör arayışına giriştiği de gelen iddialar arasında yer alıyor.

BAŞKAN ALİ KOÇ’UN ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞECEĞİ İDDİA EDİLDİ!

Fenerbahçe'de koltuğu sallanan Vitor Pereira'nın yerine Şenol Güneş'in geçeği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Başkan Ali Koç ve Şenol Güneş'in, çarşamba günü Tarabya'da yüz yüze görüşeceği ileri sürüldü.

Süper Lig'deki son 4 maçını kazanamayan ve son olarak Kayserispor'dan 1 puanı zor kurtaran Fenerbahçe'de Vitor Pereira istenmeyen adam ilan edildi. Taktikleri, demeçleri, takımla ilişkisi nedeniyle herkesin tepkisini çeken Pereira'nın yerine Şenol Güneş ismi ortaya atıldı.

Mesut Özil'le de sorun yaşayan Pereira'nın kredisi tükendi. TV100'ün haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Şenol Güneş, çarşamba günü Tarabya'da yüz yüze görüşecek.

Şenol Güneş, Beşiktaş'ta 2 şampiyonluk yaşadıktan sonra Milli Takım'ın başına geçmişti. Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası'na giden Güneş, turnuvada büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum