Altay canlı maç izle Rizespor

Altay ile Rizespor Süper Lig'in 25. haftasında karşılaşıyor. Altay canlı maç izle. Altay Çaykur Rizerspor canlı izle HD.

Altay canlı maç izle Rizespor
11 Şubat 2022 - 20:40
Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta derbide konuk olduğu Göztepe ’yi 2-0 yenerek 16 haftalık galibiyet özlemini sonlandıran Altay, 25. haftanın açılış maçında evinde kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ’la kozlarını paylaşacak.

Ligde 21 puanla 19. sırada yer alan Siyah Beyazlılar, 22 puanı bulunan 1 basamak üzerindeki Çaykur Rizespor’u yenerek kümede kalma umutlarını sürdürmek istiyor.

Atmacalar ise 2 maçlık galibiyet hasretine zorlu deplasmanda son verip, arayı açmayı ve çıkışa geçmeyi amaçlıyor.


İki takım arasında ligin ilk yarısında Rize'de oynanan karşılaşmayı Altay, 2-1'lik skorla kazanmıştı. Müsabakanın biletleri maraton tribünü 20, numaralı tribün 50 TL’den satışa sunuldu.

İzmir ekibinde cezaları biten Pinares ve Ceyhun forma giyebilecek. Karadeniz ekibinde ise kaleci Gökhan ve Umar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Erik Sabo da cezası nedeniyle bu önemli müsabakada forma giyemeyecek.

Altay - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak olan Altay-Çaykur Rizespor maçını Fırat Aydınus yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Altay - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler:

Altay: Lis, Cebrail, Björnkander, İbrahim, Özgür, Ceyhun, Thiam, Pinares, Kappel, Kazım, Bamba

Çaykur Rizespor: Tarık, Gökhan, Selim, Holmen, Eren, Gedson, Fabricio, Alper, Bolasie, Yusuf, Pohjanpalo