10 Kasim Ataturk resimleri

ABONE OL

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete yolculuğunun ardından onu anmak isteyenler internet ortamında resimli mesajlar araştırmaya başladı. 10 Kasım Atatürk resimleri ve mesajları haberimizde.

Reklam
Reklam

10 Kasım mesajları ve anma sözleri Atatürk'ün ölüm yıl dönümünün yaklaşmasıyla beraber araştırılmaya başlandı. Mustafa Kemal Atatürk, 84 yıl önce 10 Kasım tarihinde yaşamını yitirdi. Ulu önder Atatürk her sene 10 Kasım tarihinde tüm yurtta anılıyor ve saat 09.05'te tüm yurt saygı duruşuna geçiyor. Sosyal medyada Atatürk ile ilgili anma paylaşımları yapılıyor. Atatürk2ü anmak için 10 Kasım mesajları ile sözleri merak ediliyor. İşte en özel, yeni, anlamlı ve resimli 10 Kasım mesajları ve sözleri...

Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması için birçok yeniliklere imza atıp bir inkılap hareketi başlatan ve gelecek nesillere büyük bir miras bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyorum.



10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyorum.



Büyük Atatürk! tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.



Unutmadık, unutmayacağız güzel adam. Seni ve bizim tüm için yaptıklarını unutmadık, unutmayacağız, ruhun şad olsun.



Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu…"



Atatürk, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.



Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır."



Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.
Gideli 84 yıl oldu Gün geçtikçe daha çok özlüyorum unutulmayacaksın atam.



Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun