Antalyaspor Adana Demirspor canlı – Antalya Adana Demir maci canli

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de 8. Hafta heyecanı başlıyor. Kıran kırana maçların oynandığı ligde, Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de Antalyaspor Adana Demirspor justin tv jestyayın kralbozguncu taraftarium24 selçuksports izle gibi aramaları internette yapıyor. İşte mücadelenin detayları…

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de heyecan yine başladı. Birçok karşılaşmanın sonucunun heyecanla ve merakla beklediği haftanın açılış maçlarından biri de Antalyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanan karşılaşma oldu. İki Akdeniz temsilcisinin mücadelesinde de kazanan tarafın kim olacağı merakla bekleniyor.
Mücadelenin başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de maçın ayrıntılarını internet üzerinde araştırmaya başladı.

Adana Demirspor ligin ilk 7 haftasında topladığı 9 puan ile 12. Sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 7 haftada 8 puan ile 13. Sırada, Adana Demirspor’u takip ediyor. İşte iki takımın mücadelesinin detayları…

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor ile Adana Demirspor arasındaki mücadelenin başlangıç saati 20.00. Antalya Stadyumu’ndaki müsabakanın hakemliğine ise Volkan Bayarslan atandı. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Mücadelenin naklen yayınlanacağı kanal ise, beIN SPORTS HD 2. Karşılaşmayı, yalnızca beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

İstatistikler

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Antalyaspor (1M), daha önceki 12 iç saha karşılaşmasında tek galibiyet alabilmişti (7B 4M).

Deplasmanda oynadığı son 55 Süper Lig maçını kazanamayan Adana Demirspor (13B 42M), ligde devam eden en uzun seriyi yaşıyor. Süper Lig tarihindeki en uzun dış saha galibiyet hasreti ise Orduspor'a ait (Mayıs 1979-Şubat 1985 arasında 57 maç).

Antalyaspor'un Süper Lig'de attığı son iki gole de katkı sağlayan (1 gol & 1 asist) ve bu sezon ilk kez Yeni Malatyaspor maçında fileleri havalandıran Güray Vural, Ekim 2015'teki üç maçlık serisinden bu yana üst üste 2+ karşılaşmada gol sevinci yaşayamıyor.

Adana Demirspor formasıyla çıktığı son üç Süper Lig maçında da gol atan Mario Balotelli (toplam 3 gol), lig kariyerinde en son Kasım-Aralık 2017 arasında dört maçlık bir seri yakaladı (Nice formasıyla 4 maçta 4 gol).
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı beş maçta beş gole doğrudan katkı sağlayan (2 gol & 3 asist) ve son karşılaşmada üçüncü asistini yapan Matias Vargas (vs Gaziantep FK), en üst lig kariyerinde daha fazla gol pasını en son 2018/19 sezonunda verdi (Velez Sarsfield formasıyla 4 asist).

Ersun Yanal, Antalyaspor'un başında yabancı teknik adamların çalıştırdığı takımlara rakip olduğu hiçbir Süper Lig maçını kazanamadı (3B 2M).

antalyaspor adana demirspor canlı izle