Antalyaspor Beşiktaş canlı izle | Beşiktaş Antalya maci izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de futbol heyecanı sürüyor. 2021-2022 sezonu 5. Hafta maçında da Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Futbolseverler bu maç öncesinde, Antalyaspor Beşiktaş canlı şifresiz justin tv jestyayın kralbozguncu selçuksports bedava izle gibi aramaları internette yapıyor. İşte bu maçın detayları…

Reklam
Reklam

Süper Lig’de 5. Hafta maçları bugün oynanan karşılaşmalarla başladı. Lider Beşiktaş da Antalyaspor deplasmanında 3 puan arıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Alman rakibi Borussia Dortmund’a karşı mücadele eden bu karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan siyah beyazlılar Antalya temsilcisi karşısında mutlaka galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.

Sergen Yalçın’ın öğrencileri, lige çıktığı ilk 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik almıştı. Kara Kartal, Ç. Rizespor’u ilk hafta 3-0 yenmiş, Gaziantep FK ile berabere kalmış, Karagümrük ve Yeni Malatyaspor maçlarından da 3 puanla ayrılmıştı.

Antalyaspor ise Göztepe ile berabere kaldıktan sonra Fenerbahçe’ye kaybetmiş, Ç. Rizespor’u yenmiş ve Gaziantep Futbol Kulübü’ne mağlup olmuştu. Güney ekibi, kara kartal karşısında kendi evinde alacağı galibiyetle hem alt sıralardan uzaklaşmak hem geri kalan haftalar için moral kazanmak istiyor. Maçın start almasına kısa bir zaman kala da futbolseverler bu müsabakanın detaylarını araştırıyor.

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 5. Hafta mücadelesi olan Antalyaspor Beşiktaş karşılaşması saat 19.00’da başlayacak. Antalya Stadyumu’ndaki karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin naklen yayınlanacağı kanal ise beIN SPORTS HD 1.

Muhtemel 11’ler

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudryashov, Güray, Poli, Nuri, Gökdeniz, Fredy, Mukairu, Wright
Beşiktaş: Ersin, Necip, Mehmet Topal, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Salih, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Beşiktaş'ta sakatlıklar can sıkıyor!

Kartal'da, Vida, N'Koudou, Welinton'un sakatlıkları sürüyor. Alex Teixeira ve Umut Meraş'ın durumu ise maç günü belli olacak. Welinton'un da sakatlanmasıyla Antalyaspor karşısında Necip - Montero ikilisinin görev yapması bekleniyor.

Antalyaspor Beşiktaş maçı bilet fiyatları ne kadar?

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş ile cumartesi günü sahasında karşılaşacak. Antalya Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları açıklandı. Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş maçının biletleri, kale arkası 15, doğu üst 40, doğu alt 50, batı üst 50, batı alt 75, VIP 100 liradan satışa çıktı. Kırmızı beyazlı yönetim Antalyaspor Passolig kartı harici bilet satışı yapılmayacağını duyurdu. Fraport TAV Antalyaspor yönetimi taraftarın tribünde takımı maç boyunca desteklemesi çağrısı yaptı.

İstatistikler

Beşiktaş ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (1G 2B), lig tarihinde ilk kez rakibine karşı dört maçlık yenilmezlik serisi yakalamak için sahaya çıkıyor.

Antalyaspor'a konuk olduğu son 18 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (12G 5B), geçen sezon bu stattaki karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı (1-1). Siyah-beyazlı ekip 1996/97-1997/98'den bu yana üst üste iki sezon bu deplasmanda puan kaybetmiyor.

Süper Lig tarihinde Antalyaspor'a en fazla gol atan takım olan Beşiktaş (107), aynı zamanda kırmızı-beyazlı ekibi en fazla mağlup eden iki ekipten biri konumunda (33; Fenerbahçe ile birlikte).

2015/16 sezonundan bu yana maçın oynandığı haftaya lider giren takımlara rakip olduğu 11 Süper Lig karşılaşmasının sadece birini kazanan (4B 6M) ve son beş maçta gol sevinci yaşayamayan Antalyaspor, bu süreçte tek galibiyetini Beşiktaş'ı yenerek aldı (Ağustos 2018'de 3-2).

Bu sezon Süper Lig'de gol yemeyen tek takım olan Beşiktaş, lig tarihinde sadece bir sezona üst üste beş gole kapama yaparak başladı (1985/86).

antalyaspor beşiktaş kralbozguncu izle antalyaspor beşiktaş justin tv izle antalyaspor beşiktaş selçuksports izle