Antalyaspor Giresunspor canli mac izle

ABONE OL

Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor ile Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Bu mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Antalyaspor Giresunspor macini canli izle. Antalya Giresun canli mac izle şeklinde araştırma yapıyor.

Reklam
Reklam

Antalyaspor, Süper Lig'in 30. haftasında Giresunspor'u ağırlıyor. 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Antalya, 38 puanla 13. sırada yer alıyor. Sivasspor ve Başakşehir galibiyetleriyle moral depolayan Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibi, evinde kazanıp çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından sırasıyla Göztepe , Rizespor ve Gaziantep FK'yı devirerek nefes alan, 35 puanla 16. basamakta bulunan Hakan Keleş'li Çotanaklar ise zorlu deplasmanda 4'te 4 için sahaya çıktı.

Antalyaspor - Giresunspor maçında ilk 11'ler:

Antalyaspor: Boffin, Floranus, Veysel, Naldo, Güray, Fernando, Poli, Ndao, Doğukan, Luiz Adriano, Wright

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Alexis, Aziz Behich, Traore, Chiquinho, Muhammed, Suleymanov, Serginho, Umut

İSTATİSTİKLER

Giresunspor'u konuk ettiği altı resmi maçın beşini kazanan Antalyaspor (1B), bu karşılaşmalarda toplam 12 gol sevinci yaşadı.

Antalyaspor ile karşılaştığı ilk resmi karşılaşmayı evinde kazanan Giresunspor (Eylül 1977, 3. Lig), daha sonraki 10 randevuda galibiyet alamadı (3B 7M).

Sezonun ilk yarısındaki maçta Giresunspor'u 2-1 mağlup eden Antalyaspor, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor.

Evinde oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (5G 3B), kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini egale etmek istiyor (Nisan-Kasım 2010; 9 maç).

Süper Lig'de oynadığı son üç maçı 2+ gol atarak kazanan Giresunspor, en üst ligdeki en uzun galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyor (Kasım-Aralık 1972).