Barbaroslar Kurdoğlu Muslihiddin Reis kimdir, gerçek adı nedir?

ABONE OL

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisi ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide Kurdoğlu Muslihiddin Reis'i canlandıran oyuncu ise dizi severler tarafından merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Kurdoğlu Muslihiddin Reis karakteri kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Uzun zaman önce çekimlerine başlanan ve dizi severler tarafından da merakla beklenen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarındaki yerini aldı. Tarihin derinliklerinden gelen bir hikayenin diziye uyarlanmış hali olan Barbaroslar dizisi, izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitlemeyi de başardı.

Başrollerinde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizide, birçok oyuncu da merak konusu oldu. Bir yandan diziyi izleyen izleyiciler, diğer yandan da merak ettikleri oyuncuları internette araştırıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde, Kurdoğlu Muslihiddin Reis’i canlandıran oyuncu da merak edilen ve araştırılan isimlerin başında yer alıyor. Peki, Kurdoğlu Muslihiddin Reis kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylar…

Kurdoğlu Muslihiddin Reis’i canlandıran oyuncu kimdir?

TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde, Kurdoğlu Muslihiddin Reis’i canlandıran oyuncu, dizi severlerin Ezel dizisinden tanıdığı İsmail Filiz’dir.

İsmail Filiz kimdir?

Başarılı oyuncu İsmail Filiz 41 yaşındadır. İsmail Filiz 23 Mayıs 1980 yılında Çankırı'da doğmuştur. Çankırılı olan ve Çankırı'da doğup büyüyen İsmail Filiz'in babası tanıdığımız bir siyasi adamdır. İsmail Filiz, AK Parti'den milletvekilliği yapmış Hüseyin Filiz'in oğludur.

İsmail Filiz ailenin ilk çocuğudur. İsmail Filiz'in bir de ikiz kardeşleri vardır. Yakışıklı oyuncu İsmail Filiz, ilk ve ortaöğrenimini ve lisenin bir kısmını Çankırı'da okumuştur. İsmail Filiz sonrasında Samanyolu Koleji ve Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde eğitim hayatına devam etmiştir. Başarılı oyuncu İsmail Filiz, Ankara Başkent Üniversitesi'nde okumuştur.

kurdoğlu muslihiddin reis