Basaksehir Konyaspor canli mac izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de ertelenen maç Başakşehir - Konyaspor mücadelesi oynanıyor. Basaksehir Konyaspor macini canli izle. Konya Basaksehir canli mac izle HD.

Reklam
Reklam

Ahmet Çalık’ın vefatı nedeniyle ertelenen Süper Lig 21. hafta maçında Başakşehir ile Konyaspor kozlarını paylaşıyor. Konyaspor, 49 puanla 2. sırada. Başakşehir ise 43 puanla 4. basamakta. İki takımı da önemli eksikler var.

Konyaspor'da cezalı olan Abdülkerim ve yeni transferler Alberk, Uğurcan ile Amilton forma giyemiyor. Başakşehir’de de Salih, Pizzi, Chadli, Trezeguet yeni transferler olarak yok.

Okaka ve Deniz kart cezalısı. Mahmut ve Chadli’nin ise sakatlıkları var. Zirve hattında yer alan iki takımda da tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak.

BAŞAKŞEHİR - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Başakşehir - Konyaspor maçını Sarper Barış Saka yönetiyor. Saat 20.00'de başlayan ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor.

BAŞAKŞEHİR - KONYASPOR İLK 11'LER:

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Youssouf, Duarte, Hasan Ali, Tolga, Serdar Gürler, Berkay, Aleksic, Gulbrandsen, Chadli

Konyaspor: Sehic, Skubic, Musa, Adil, Guilherme, Michalak, Hadziahmetovic, Soner, Bytyqi, M'Poku, Cikalleshi

İSTATİSTİKLER

İstanbul Başakşehir'in Süper Lig tarihinde mağlup olmadan en fazla konuk ettiği takım Konyaspor (6G 4B) ancak Boz Baykuşlar, bu statta rakibine karşı son galibiyetini 2018/19 sezonunda aldı.

İstanbul Başakşehir ile oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor (1B 1M), bu rekabetteki ilk 17 karşılaşmada sadece bir galibiyet alabilmişti (7B 9M).

Süper Lig tarihinde Konyaspor'u ağırladığı hiçbir maçta 2+ gol yemeyen İstanbul Başakşehir, 10 karşılaşmanın altısında kalesini gole kapattı. Konyaspor'un lig tarihinde en az 10 kez çıktığı deplasmanlar arasında en düşük gol ortalamasında kaldığı rakibi İstanbul Başakşehir (toplam 4 gol, maç başına 0.4).