Basaksehir Konyaspor canli

ABONE OL

Süper Lig'in 21. haftasının ertelenen maçı Başakşehir Konyaspor mücadelesi oynanıyor. Basaksehir Konyaspor macini canli izle HD.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan ancak İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenen maçta Başakşehir ile Konyaspor karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'in 21. hafta erteleme maçında Medipol Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor'u konuk ediyor.

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Youssouf, Duarte, Hasan Ali, Tolga Ciğerci, Serdar Gürler, Berkay, Aleksic, Guldbransen, Chadli.

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Musa, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Mpoku, Michalak, Bytyqi, Cikalleshi.

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenen Medipol Başakşehir - Konyaspor maçı saat 20.00'de başladı.

Sarper Barış Saka'nın düdük çaldığı müsabaka, beIN Sports 1'den naklen yayınlanıyor.

BAŞAKŞEHİR'İN SON DURUMU

Son 3 haftayı gol yemeden kazanarak geçen Başakşehir, 25 maç sonunda 43 puanla 4. sırada yer alıyor.

Ara transfer döneminde kadrosuna Salih Uçan, Pizzi, Serdar Gürler ve Trezeguet gibi önemli eklemeler yapan turuncu-lacivertliler; bu isimlerden sadece Serdar Gürler'i Konyaspor karşısında kullanabilecek.

Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle 15 Ocak Cumartesi oynanması gereken maç 22 Şubat'a ertelenmişti ve o gün maç kadrosunda olmayan isimler kurallar gereği erteleme maçında oynayamayacak.

KONYASPOR'UN SON DURUMU

2-1'lik yenilgi üzerine Kasımpaşa ile de 4-4 berabere kaldılar ve bu süreçte puan kaybı yapmayan Trabzonspor, zirvede puan farkını 1 maç fazlasıyla 14 yaptı...

Konyaspor'un İstanbul kafilesinde as stoper Abdülkerim Bardakcı ve erteleme zamanı kadroda olmayan Amilton yer almadı.