Basaksehir maci canli izle hd

ABONE OL

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Başakşehir, Breidablik ile karşılaşıyor. Başakşehir macini canli izle HD.

Reklam
Reklam

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında İzlanda ekibi Breidablik’e konuk olacak. Avrupa kupalarındaki 39. karşılaşmasına çıkacak olan Emre Belözoğlu yönetimindeki Turuncu-Lacivertliler, rövanş öncesi ilk maçtan tur kapısını aralamayı hedefliyor. Breidablik-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, ilk 11'ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir’in, Konferans Ligi’nde gruplara kalma hedefi doğrultusundaki ikinci rakibi Breidablik... Turuncu-Lacivertliler, bir önceki turda Maccabi Netanya’yı 1-1 ve 1-0’lık sonuçlarla geçmişti. İzlanda’daki maçın rövanşı, 11 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da oynanacak.

Avrupa kupalarında daha önce 38 maça çıkan Başakşehir, 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 19 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz, rakibini elerse gruplar öncesi son turda Lilleström veya Royal Antwerp’le karşılaşacak. UEFA listesinde yer almayan Mesut Özil dışında Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Emre

Belözoğlu’nun, yeni transferlerde Biglia ve Mounir Chouiar’ı 11’de başlatması bekleniyor.

Breidablik-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Kopavogsvöllur Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak Breidablik-Başakşehir maçını Finlandiyalı hakem Petri Viljanen yönetecek.

Breidablik-Başakşehir ilk 11'ler:

Breidablik: Einarsson, Gunnlaugsson, Muminovic, Margeirsson, Ingvarsson, Einarsson, Sigurjonsson, Eyjolfsson, Svanthorsson, Thorvaldsson, Thorhallsson

Başakşehir: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç, Biglia, Aleksic, Ömer Ali Şahiner, Chouiar, Okaka

Emre Belözoğlu: Takım gerekeni yapacaktır

Başakşehir’in hocası Emre Belözoğlu, Avrupa arenasında hiçbir maçın kolay geçmediğinin altını çizdi. Genç teknik adam, “Rakibimiz Konferans Ligi’nde 2 tur geçti. Zaten uzun zamandır ligleri de devam ediyor. Doğal olarak fizik olarak hazır ve ritim bulmuş birtakım. Kalitemizi sahaya yansıtıp, avantajlı skor elde etmek istiyoruz. Takım gerekeni yapacaktır. İşin ciddiyetinin farkındayız” ifadelerini kullandı.