Beşiktaş Ajax Selçuk Sports EXXEN justin tv taraftarium24 canli mac izle

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş da kendi sahasında Hollanda'nın Ajax takımı ile karşılaşıyor. Mücadelenin başlaması ile birlikte futbolseverler de Beşiktaş Ajax canlı izle bedava kralbozguncu naklen şifresiz EXXEN Selçuksports gibi aramalar yapmaya başladı.

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini almak isteyen temsilcimiz Beşiktaş, kendi sahasında Hollanda’ın Ajax takımı ile kozlarını paylaşıyor. Sergen Yalçın yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan ancak Ligde son haftalarda düşüş yaşayan temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi 5. Hafta maçında Ajax’a karşı kazanmak istiyor.

Beşiktaş’ın bu maçta tek hedefi mutlak galibiyet. Maçın başlamasıyla birlikte futbolseverleri de heyecan sardı ve mücadelenin ayrıntıları internette araştırılmaya başladı. İşte merakla beklenen Beşiktaş Ajax maçının detayları…

Maçın detayları

Beşiktaş – Ajax mücadelesi saat 20.45’te başlayacak. Vodafone Park’taki maçı Bosna-Hersekli hakem Irfan Peljto yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Senad Ibrisimbegovic ve Davor Beljo yapacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ SON SIRADA

Beşiktaş 5 hafta sonunda grupta puansız son sırada… Hollanda’nın son şampiyonu Ajax ise 12 puanla lider ve gruptan çıkmayı garantiledi. Dördüncü maçlar geride kalırken temsilcimiz Beşiktaş 2 kez fileleri havalandırırken, kalesinde ise 12 gol gördü. Rakip Ajax ise 14 gol kaydederken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, ilk maçta 2-0 yenildiği rakibi karşısında gruptaki ilk puan ya da puanlarını arıyor.

ÜÇÜNCÜLÜK ŞANSI DEVAM EDİYOR

Teknik Direktör Sergen Yalçın Beşiktaş'taki ilk Avrupa kupası galibiyetinin peşinde. Siyah-beyazlıların ilk iki şansı yok. Pozitif tek ihtimal, Sporting'in Dortmund'u bugün yenmesi, Beşiktaş'ın da önce Ajax'ı, ardından da en az iki farkla Dortmund'u devirerek üçüncü olması…

İki takım arasında oynanan daha önceki beş karşılaşmayı da Ajax kazandı. Beşiktaş, Hollanda takımlarına karşı ise oynadığı dokuz maçta iki kez kazanabildi.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 228 maçta 298 gol attı. Siyah-beyazlılar, üçüncü dalya için iki gole ihtiyaç duyuyor. Beşiktaş son 17 Avrupa kupası maçının sadece 2'sini kazanabildi, 13'ünde yenildi