Beşiktaş - Ç. Rizespor Beinsports, Selçuk Sports, Jestyayın, Taraftarium24, Justin TV bedava izle

ABONE OL

Süper Liginde yeni sezon heyecanı Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı ile başlıyor. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala futbolseverler de bu zorlu mücadelenin detaylarını araştırmaya başladı. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı Beinsports HD 1 bedava izle. Beşiktaş Rize selçuksports internetten ücretsiz izle. BJK Çaykur Rizespor taraftarium24, jestyayın justin tv kral bozguncu naklen korsan izle.

Reklam
Reklam

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlıyor. Son şampiyon Beşiktaş, evinde Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Sergen Yalçın liderliğinde bu maça önem veren ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyen siyah beyazlılar, hanesine yazdıracağı 3 puan ile taraftarı da mutlu etmek istiyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un öğrencileri ise deplasmandan eli boş dönmek istemiyor. Karşılaşmayı heyecanla bekleyen futbolseverler ise maç öncesi tüm detayları internette araştırıyor. İşte merakla beklenen ve Süper Lig 2021-2022 sezonunun açılış mücadelesi olan Beşiktaş Çaykur Rizespor maçının öne çıkan detayları…

Beşiktaş – Ç. Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan Süper Lig maçı saat 20.30’da başlayacak. Vodafone Park Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Zorlu mücadele, Beinsports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N’Sakala, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Kenan.
ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmen, Cemali, Fabricio, Phiri, Dabo, Alper, Boldrin, Remy.

İstatistikler

Çaykur Rizespor ile oynadığı son 18 Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş (13G 5B), son 11 karşılaşmanın 10'undan galibiyetle ayrıldı (1B).
Beşiktaş'a konuk olduğu son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan Rizespor (4B 5M), rakibini en son Şubat 2006'da mağlup edebildi (1-0).
Beşiktaş "son şampiyon" unvanıyla girdiği hiçbir Süper Lig sezonunda oynadığı ilk maçı kaybetmezken (7G 6B), bu karşılaşmaların yedisini iç sahada oynadı ve beşinden galip ayrıldı (2B).
Rizespor'un Süper Lig tarihinde sezonun ilk haftasında karşılaştığı tek "son şampiyon", 2004/05'in ilk haftasında 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe.
Süper Lig'de mücadele ettiği son sekiz sezonun yedisine galibiyetle başlayan Beşiktaş (1M), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (2019/20; 0-3 vs Sivasspor).

Beşiktaş – Çaykur Rizespor canlı izle

Süper Lig’in açılış mücadelesi olan Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, internette canlı yayın izleme linkleri araştırıyor. Ancak Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşu Beinsports’tur ve Beinsports haricindeki tüm yayınlar ise tamamen yasadışı ve korsan yayınlardır.

beşiktaş çaykur rizespor canlı izle beşiktaş çaykur rizespor şifresiz izle beşiktaş çaykur rizespor selçuksports izle beşiktaş çaykur rizespor taraftarium24 izle beşiktaş çaykur rizespor kral bozguncu izle beşiktaş çaykur rizespor justin tv izle