Beşiktaş Deportivo Alaves taraftarium24 Smart Sports selçuksports justin tv canlı maç izle

ABONE OL

Süper Lig'in yeni sezonu için hazırlıklarına tam gaz devam eden Beşiktaş, İspanya kampında Deportivo Alaves ile karşılaşıyor. Siyah beyazlı ekibin mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler ise internette araştırma yapıyor. Beşiktaş Deportivo Alaves maçını şifresiz kaçak maç yayını BJK Deportivo naklen bedava kralbozguncu ücretsiz jestyayın justin tv izle mekan tv BJK maçını inat tv izle şeklinde araştırma yapıyor.

Reklam
Reklam

Geçen sezon Süper Lig’i 59 puanla 6. sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk için çalışmalarına devam ediyor. Siyah beyazlı ekip şu sıralar İspanya’da kampta bulunuyor. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde çalışan kara kartal, bir hazırlık maçına daha çıkıyor.

Yeni sezon öncesinde şimdiye dek 4 hazırlık maçına çıkan kara kartal, bu karşılaşmaların 2’inden galibiyetle ayrılırken 1 maç berabere, 1 maç da mağlubiyetle tamamlandı. Bu kez Deportivo Alaves ile karşılaşan Beşiktaş, bu mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve moral depolamak istiyor. Beşiktaş’ın oynayacağı bu mücadele futbolseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor.

Peki, Beşiktaş-Deportivo Alaves maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

Süper Lig için geri sayım sürerken takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hazırlık karşılaşmalarında yeni transferlerin takımla uyum süreci hızlanırken aynı zamanda takımdaki son eksikler de gözden geçiriliyor. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş , bu doğrultuda İspanya kampındaki ikinci maçına bugün çıkacak. İlk maçında Wolverhampton'a 3-0 kaybeden Kartal, İspanya ekibi Deportivo Alaves’le karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlılar, 30 Temmuz’da ise Sampdoria ile hazırlık maçı yapacak.

Beşiktaş-Deportivo Alaves maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Estadio Camilo Cano La Nucia'da oynanacak Beşiktaş-Deportivo Alaves hazırlık maçı bu akşam TSİ 20.00'de başlayacak. D-Smart 77. Kanal Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ın hazırlık maçı sonuçları şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi:
17.00 Beşiktaş 2-1 Werder Bremen (Tivoli Stadı)
12 Temmuz Salı:
17.00 Beşiktaş 0-0 Viktoria Plzen (Kufstein Arena)
15 Temmuz Cuma:
19.00 Beşiktaş 1-0 Mainz 05 (Kufstein Arena)
23 Temmuz Cumartesi:
20.00 Beşiktaş 0-3 Wolverhampton (Estadio Camilo Cano La Nucia)
26 Temmuz Salı:
20.00 Beşiktaş-Deportivo Alaves (Estadio Camilo Cano La Nucia)
30 Temmuz Cumartesi:          
19.00 Beşiktaş-Sampdoria (Vodafone Park)