Beşiktaş Karagümrük maçı canlı izle HD

ABONE OL

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş kendi evinde ligin flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük ile karı karşıya geliyor. Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelenin ilk yarısı oynanıyor. Rakip kaleyi defalarca yoklayan kara kartal gol arıyor. Beşiktaş Fatih Karagümrük justin tv jestyayın selçuksports canlı şifresiz izle taraftariıum24 bedava kralbozguncu ücretsiz seyret gibi araştırmalar da sıkça yapılıyor.

Reklam
Reklam

Spor toto süper Lig’in 3. Haftasında heyecanı ve temposu yüksek bir mücadele futbolseverlere keyifli bir maç akşamı yaşatıyor. Sergen Yalçın önderliğinde bu sezona da şampiyonluk parolası ile başlayan kara kartal evinde Karagümrük’ü misafir ediyor.

Vodafone Park Stadı’nda 21.45’te başlayan mücadelede Beşiktaş’ın etkin futbolu göze çarpıyor. Siyah Beyazlı ekip rakip kalede gol yollarını deniyor. Kontra ataklarla gol arayan Karagümrük ise evinde li boş dönmemenin yollarını arıyor. Mücadelenin ilk yarısı sürerken futbolseverler de maç hakkında detayları sıkça araştırıyor.
Siyah beyazlılar geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK maçından beraberlikle ayrılmış ve hanesine 1 puan yazdırmıştı.

Fenerbahçe ce Galatasaray’ın kazanması ile birlikte aradaki puan farkı 2 oldu.
Şampiyonlar Ligi’nde de diğer gruplara nazaran kolay bir gruba düşen kara kartal, Karagümrük karşısında galip gelerek moral depolamak istiyor.

Maçın 11’leri

BJK: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan Yılmaz, Josef, Salih Uçan, Alex Teixeira, Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

F. K: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Efe Tatlı, Erhun Öztümer, Ahmed Musa, Kerim Frei, Pesic

N’sakala tribünde

Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep maçında aniden yere yığılan ve sonrasında da hastaneye kaldırılan Fabrice N'Sakala bugün oynanacak mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisi evinde devam eden siyah-beyazlı oyuncunun milli takım arasının ardından antrenmanlara başlaması bekleniyor. Fatih Karagümrük’te ise sakatlığı devam eden Fabio Borini karşılaşmada yer alamayacak.

Özet izle | Beşiktaş Karagümrük: 1-0 Geniş maç özeti Youtube izle