Beşiktaş – Kayserispor Beinsports, Youtube justin tv selçuksports canlı şifresiz izle

ABONE OL

Süper Lig'in başlamasına az bir zaman kala takımlar performanslarını görmek açısından hazırlık maçlarına çıkıyor. Bu maçlardan biri de son şampiyon Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanıyor. Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor arasında oynanan hazırlık mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbol severler de bedava maç yayını linki aramaya başladı. Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta? Beşiktaş Kayserispor canlı bedava izle. Beşiktaş Kayserispor justin tv selçuksports kesintisiz ücretsiz izle. Beşiktaş Kayserispor hazırlık maçı naklen taraftarium24 Youtube jestyayın izle. BJK Kayseri maçı kralbozguncu izle.

Reklam
Reklam

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun başlamasına kısa bir zaman kaldı. Yeni sezon öncesi futbolcuların performansları ve takımların saha dizilişlerinin nasıl olacağı taraftarlar tarafından heyecanla takip ediliyor. Son şampiyon Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor, bu bağlamda hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.
Süper Lig maçlarına hasret kalan taraftarlar tarafından hazırlık maçları bile büyük bir heyecanla takip ediliyor. Hem Beşiktaşlı hem de Kayserisporlu taraftarlar bu maçın detaylarını internet üzerinden araştırmaya başladı. Beşiktaş – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Kayserispor maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Beşiktaş – Kayserispor maçı ne zaman?

Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak olan hazırlık maçı mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Her iki takımın da tıpkı bir final maçı gibi sahaya çıkması beklenen karşılaşma BJK Nevzat Demir Tesislerinde oynanacak. Mücadele canlı olarak BJK Youtube kanalından naklen verilecek.

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir ile de bir hazırlık maçı yapan Beşiktaş bu mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Siyah beyazlı takım 6 Ağustos’ta ise bu kez Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak olan hazırlık maçı mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, internet üzerinden bedava yayın linki arıyor. Ancak kıran kırana geçmesi beklenen ve Süper Lig öncesinde takımların son durumlarını göreceği bu mücadele, Beşiktaş youtube kanalından yayınlanıyor.

LIONEL CAROLE OYNAYABİLECEK

Kayserispor’da Silviu Lung, Bernard Mensah, Emrah Başsan, Gustavo Campanharo, Emre Demir’in forma giymeyeceği maçta yeni transferler Lionel Carole, Onur Bulut gibi isimler oynayacak. Kayserisporlu taraftarlar ise yeni transferlerinin performansını büyük bir merakla takip edecek. Beşiktaş’ta ise özellikle Salih Uçan’ın performansının nasıl olacağı siyah beyazlı taraftarların dikkat ettiği husus olacak.

İlk maçında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Kayserispor'u da geçip 2'de 2 yapmak istiyor. Kayserispor ise Beşiktaş'ı mağlup ederek moral depolamanın peşinde.

Beşiktaş, 3. hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cuma günü Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'la karşılaşacak.

beşiktaş kayserispor hazırlık maçı canlı izle beşiktaş kayserispor justin tv izle beşiktaş kayserispor selçuksports izle