Beşiktaş Konyaspor taraftarium24 selçuk spor justin tv şifresiz maç izle

ABONE OL

Süper Lig'in 38. Haftasında Beşiktaş ile Konyaspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Konyaspor macini canli izle BJK Konyaspor canli mac izle HD kralbozguncu naklen inat tv mekan tv bedava donmadan ücretsiz şifresiz maç yayını seyret.

Reklam
Reklam

Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndan sonra Avrupa'ya gitme hedefinden sapan ve bir iddiası kalmayan Beşiktaş , kapanışı evinde yapıyor. 58 puanla 3. 7. sırada yer alan Kara Kartal, sezonun son maçında Konyaspor 'u ağırlayacak.

Valerien Ismael'in öğrencileri, rakibini devirip Vodafone Park’ta binlerce taraftarları önünde sezonu 3 puanla kapatmak istiyor.

İlhan Palut yönetiminde sezonun flaş takımı olan ve 67 puanla 3. basamakta bulunan Konyaspor ise zorlu deplasmanda kazanıp kapanışı moralli yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş - Konyaspor maçı 11'leri:

Beşiktaş: Emre, Serdar, Necip, Montero, Kenan, Can, Emirhan, Umut, Ghezzal, N'Koudou, Larin

Konyaspor: Sehic, Barış Yardımcı, Adil, Uğurcan Yazğılı, Guilherme, Michalak, Hadziahmetovic, Soner, Amilton, Rahmanovic, Cikalleshi

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Konyaspor maçını Sarper Barış Saka yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

İSTATİSTİKLER

Konyaspor'u konuk ettiği son altı Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda attığı 18 gole karşılık kalesinde sadece üç gole izin verdi.

Bu sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Konyaspor, bu rekabet tarihinde ilk kez üst üste iki galibiyet almak ve lig dublesi yapmak istiyor.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanamayan Beşiktaş (1B 1M), üst üste üç iç saha karşılaşmasında puan kaybettiği bir süreci en son Ekim-Kasım 2017 arasında yaşadı (3B).

Deplasmanda çıktığı son 13 Süper Lig maçında da gol atan ve kulüp tarihinin en uzun serisini yaşayan Konyaspor (6G 7M), son sekiz karşılaşmada gole kapama yapamadı ve altı mağlubiyet aldı (2G).

Süper Lig'de oynadığı son üç maçın ikisini kazanan Beşiktaş (1B), daha önceki 12 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak için sahaya çıkıyor (3G 7B 2M).