Bir Şansım Olsa Zehra kimdir, nereli, Instagram hesabı nedir?

ABONE OL

Show TV ekranlarında yayınlanan Ayşegül Günay'ın hazırlayıp sunduğu Bir Şansım Olsa programında Zehra izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Bir Şansım Olsa Zehra kimdir, nereli, kaç yaşında, Instagram hesabı nedir?

Reklam
Reklam

Ayşegül Günay’ın hazırlayıp sunduğu Bir Şansım Olsa programında, Fikret Bey ve torunu Zehra yayınlanan 65. Bölümde programın konuğu oldu. Bir Şansım Olsa programının, 28 Ağustos tarihli bölümünde, bir dedenin torunu için nasıl zorluklara katlandığı ekranlara yansıdı.

Fikret Bey'in kızına söz geçirememesi, kızının erken yaşlarda yaptığı evlilikleri engelleyememesi ve torunu Zehra dünyaya geldikten sonra kızının kendi çocuğunu terk edip gitmesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Fikret Bey’in torunu Zehra’nın, Ayşegül Günay’a sosyal medya ile olan ilişkisini anlattığı sırada izleyiciler adeta sinir krizleri geçirdi. Torunu Zehra için hayatın tüm zorluklarına göğüs germeye çalışan Fikret Bey'in feryadı ise görenleri duygulandırdı.

Sosyal medyanın kullanımının artması ve gençlerin sosyal medyada gördükleri hayatların ulaşılabilir olduğunu sanmalarının en yakın örneğini olan Zehra, şimdi programın izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor.
"3 bin tane takipçim var, onlarla çok mutluyum!"

Bir Şansım Olsa programının konuğu Zehra, sosyal medyayla olan ilişkisini anlattı. Zehra, sosyal medyada 3 bin takipçisinin olduğunu ve takipçileri ile çok mutlu olduğunu söyledi.

bir şansım olsa zehra kimdir bir şansım olsa zehra kaç yaşında bir şansım olsa zehra nereli