Cem Dermanlı kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

ABONE OL

Ünlü Megastar Tarkan, meslek hayatına başladığı günden bu yana kendisinin yanında olan Cem Dermanlı'nın ölüm haberini duyurdu. Tarkan'ın paylaşımının ardından Cem Dermanlı hakkında detaylı araştırmalar başladı. Cem Dermanlı kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm sebebi nedir, nereli, mesleği neydi?

Reklam
Reklam

Ünlü sanatçı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cem Dermanlı’nın hayatını kaybettiğini takipçileri ile paylaştı.

Megastar Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik. Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor. Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak. Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi… Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim…'' dedi.

Tarkan’ın bu paylaşımının ardından Cem Dermanlı hakkında birçok kişi araştırma yapıyor. Cem Dermanlı’nın kim olduğu, neden hayatını kaybettiği merak konusu oldu.

Cem Dermanlı kimdir?

Cem Dermanlı Megastar Tarkan'ın piyasaya çıktığı ilk yıllardan itibaren sahne amirliğini üstlenmiştir. 

Sahne arkasında Tarkan haricinde Işın Karaca ve Teoman gibi birçok ünlüyle çalışan Cem Dermanlı'nın ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

cem dermanlı kimdir cem dermanlı neden öldü cem dermanlı cem dermanlı ölüm sebebi