Denizli'de bir kadın çıplak şekilde markete alışveriş yapmaya geldi!

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Denizli'de bir kadın, taksiden indikten sonra çıplak bir şekilde markete girdi. Market sahibinin şaşkınlığını gizleyemediği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Markette alışveriş yapan kadının çıplak videosu sansürsüz sosyal medyada gündem oldu!

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta, Türkiye’de bir dizi sıra dışı olay yaşanmıştı. İstanbul, Antalya ve İzmir’in ardından bu kez Denizli’de akıl almaz bir olay meydana geldi. Geçtiğimiz gün yaşanan olayda, bir kadın çıplak bir şekilde markete girdi.

Üzerinde alt kısmı bulunan ancak üst kısmı tamamen çıplak olan kadın, markete alışveriş yapmaya geldi. Market çalışanı kadının halini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Alışverişini yapan kadın, daha sonra marketten ayrıldı.

O anlar, marketin güvenlik kamerasına an be an kaydedildi. Çıplak olarak markete giren kadın hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta da İstanbul Bebek sahil ve Ümraniye'de iki farklı çiftin, çevresindeki insanlara aldırmadan cinsel ilişkiye girmesi sosyal medyada infial yaratmıştı. Öte yandan Antalya'nın Manavgat ilçesinde de bir kadının caddede üstsüz şekilde yürümesi, sosyal medyada gündem olmuştu.

İLGİLİ HABERLER

İstanbul Bebek sahili cinsel ilişkiye giren çift ve çıplak güneşlenen adam şok etti!

Ümraniye Altınşehir metro ilişkiye giren çift videosu bu kez viral oldu!

Manavgat'ta bir kadının çıplak yürüdüğü video gündem oldu!

denizli market kadın çıplak