Destan Yibek kadın kimdir, gerçek adı nedir, tarihte var mı?

ABONE OL

ATV ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden Destan, izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. Destan dizisinde Alpagu Han'ın eşi Jibek (Yibek) kadını canlandıran oyuncu da merak ediliyor. Destan dizisinde Yibek Kadın karakteri kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, nereli, tarihte Yibek Kadın var mı, evli mi, Instagram hesabı nedir?

Reklam
Reklam

Son zamanların fenomen dizilerinden biri olan Destan, farklı hikayesi ve oyuncu yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan dizi, izleyicileri de ekranlarının başına kilitliyor. Destan dizisi, adından söz ettirdiği gibi reyting rekorları kırmaya da devam ediyor.

Diziyi ilgiyle takip eden dizi severler, bir yandan Destan’ı izlerken diğer yandan da merak ettikleri oyuncuların gerçek kimliklerini araştırıyor. Bu isimlerden biri de Destan’ın Yibek Kadın’ı oldu. Dizide Yibek Kadın’ı kimin canlandırdığı merakla araştırılmaya başladı. Destan dizisi Yibek Kadın kimdir, gerçek adı nedir, Instagram adresi nedir? İşte detaylar…

Destan dizisi Yibek Kadın kimdir?

Alpagu Han'ın eşi, Batuga'nın baba bir ağabeylerinin anası olan Ulu Ece'nin sağ koludur. Yibek Kadın sadık hizmetkarı, kıymetlisidir.

Yibek Hatun'u kim oynuyor?

Destan dizisinde Yibek Hatun'u Meltem Pamirtan oynamaktadır. Başarılı oyuncu Meltem Pamirtan birçok dizi ve filmde de rol almıştır.

Meltem Pamirtan kimdir?

Meltem Pamirtan 6 Ocak 1977 yılında dünyay geldi. 44 yaşındaki tecrübeli oyuncu Destan dizisinde Yibek Kadın karakterini canlandırıyor.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Meltem Pamirtan ilk olarak 1982 yılında Adile Teyze adlı sinema filminde rol aldı.

Adile Naşit, Şener Şen gibi önemli oyuncuların rol aldığı bu sinema filminde, Pamirtan, çocuk yaşta yer aldı.

2005 yılında Zeytin Dalı adlı TV dizisinde yer aldı.

Meltem Pamirtan son olarak ATV kanalında yayınlanan Destan dizisinde Yibek Kadın karakterini canlandırmıştır.

Meltem Pamirtan dizileri

Güllerin Savaşı, 2014-2016
Küçük Gelin, 2013-2014
Sihirli Annem,2010
Aşk ve Ceza,2009
Parmaklıklar Ardında, 2007
Küçük Adımlar, 2007
Zeytin Dalı, 2005
Hayat Türküsü, 2006
Adile Teyze, 1982

destan dizisi oyuncuları destan yibek kadın kimdir destan yibek kadın tarihte var mı destan yibek kadın gerçek adı yibek kadın kim oynuyor