Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, D Grubu'nda Almanya'nın köklü takımlarından Eintracht Frankfurt'a konuk oluyor. Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de topladığı 82 puan ile ligi 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan temsilcimiz Fenerbahçe, D Grubu ilk maçında Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımına konuk oluyor. Temsilcimiz, özel uçakla Almanya'ya gitti.



Müsabaka için Almanya’ya hareket eden sarı lacivertliler, hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç saatini beklemeye başladı.



UEFA Avrupa Ligi ilk maçına çıkacak olan sarı lacivertlilerde, Teknik Direktör Vitor Pereira’nın nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu. E. Frankfurt – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

E. Frankfurt – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesi olan E. Frankfurt – Fenerbahçe mücadelesi saat 22.00’de başlayacak. Commerzbank Arena’da oynanacak olan karşılaşmayı İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek. Tecrübeli hakemin yardımcılıklarını ise Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo    yapacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Pelkas, Meyer, Gustavo, Osayi, Rossi, Mesut, Valencia
Eintracht Frankfurt: K. Trapp, O. N'Dicka, M. Hinteregger, E.Durm, C. Lenz, D. Sow, A. Hrustic, J. Hauge, D.Kamada, J. Lindström, R. Borre

Osayi Samuel: İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz
Eintracht Frankfurt karşılaşması ve kendisinin gelişimi hakkında konuşan Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Osayi Samuel, "Hocamız da bana maç maç üstüne koymam gerektiğini söylüyor. Son maç dediğiniz gibi iyi bir performans gösterdim ama 3 puanı alsaydık daha iyi olurdu. Hedefimiz buydu. İyi oyunumun ve golümün bana getirdiği özgüveni yarınki maçta göstermek istiyorum. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

fenerbahçe frankfurt muhtemel 11 fenerbahçe frankfurt hangi kanalda