Fenerbahçe Antalyaspor Beinsports HD 1, Selçuksports, Justin TV, taraftarium24 canlı şifresiz izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'in 2. Haftasında Fenerbahçe Antalyaspor'u evinde ağırlıyor. Bu karşılaşmanın başlamasına az bir zaman kala futbolseverler de maç hakkında detayları araştırmaya başladı. Fenerbahçe Antalyaspor maçı Beinsports HD 1 canlı şifresiz izle. Fener Antalya kaçak korsan yayın izle. Fenerbahçe Antalyaspor Selçuk sports justin tv jestyayın taraftarium24 taraftartv netspor10 kral bozguncu iptv facebook Youtube donmadan kesintisiz izle gibi araştırmalar da internette sıkça yapılıyor.

Reklam
Reklam

Süper Lig’de heyecan 2. Hafta maçları ile devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan nefes kesen maçların ardından bu hafta da birbirinden güzel ve heyecanlı karşılaşmalar futbolseverlere güzel bir futbol akşamı yaşatıyor.

Sezonun ilk haftasında Ligin yeni takımlarından Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, bu kez kendi evinde Antalyaspor takımını ağırlıyor. Temposu ve heyecanının yüksek olması beklenen karşılaşmada her iki taraf da kazanmak için sahaya çıkıyor. Sarı lacivertliler, özellikle de son şampiyon Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada kayıp yaşamak istemiyor. Maçın başlamasına az bir zaman kala sarı lacivertli takımda eksikler de can sıkıyor. Antalyaspor da evine en az 1 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 2. Hafta maçı olan Fenerbahçe Antalyaspor karşılaşması saat 21.45’te başlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem  Halil Umut Meler yönetecek. Halil umut Meler’in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Maçın 11’leri

FENERBAHÇE: Altay, Min Jae, Tisserand, Attila, Nazım Sangare, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Osayi - Samuel, Muhammed Gümüşkaya, Mbwana Samatta
ANTALYASPOR: Boffin, Güray, Veysel, Naldo, Bünyamin, Nuri, Poli, Fredy, Amilton, Ghacha, Wright

İstatistikler

Antalyaspor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (4G 3B), tek mağlubiyetini Ekim 2019'da sahasında aldı (0-1).
Fenerbahçe'ye konuk olduğu son beş Süper Lig maçının üçünden puanla ayrılan Antalyaspor (2G 1B 2M), daha önceki 20 ziyaretinin 18'inden mağlup dönmüştü (1G 1B).
Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, son 10 sezonda sadece bir kez  ilk iki maçından da galip ayrılabildi (2019/20).
Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçı kazanamayan Antalyaspor (3B 5M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ekim 2019-Ocak 2020 arasında yaşadı (11 maç).
Süper Lig'in son 17 sezonunda da oynadığı ilk iç saha maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (13G 4B), puan kayıplarının üçünü son beş sezonda yaşadı (2016/17, 2017/18 & 2020/21).

Fenerbahçe Antalyaspor canlı nasıl izlenir?

Süper Lig’de oynanacak olan bu mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internette birçok yayın araştırıyor. Ancak Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşunun Beinsports olduğunu hatırlatmak isteriz. İnternette yayınlanan Beinsports harici tüm yayınlar ise tamamen yasadışı ve korsan yayınlardır.

fenerbahçe antalyaspor canlı fenerbahçe antalyaspor şifresiz izle fenerbahçe antalyaspor justin tv izle fenerbahçe antalyaspor kralbozguncu izle fenerbahçe antalyaspor selçuksports izle