Fenerbahce Besiktas maci canli

ABONE OL

Süper Lig'de derbi maçı heyecanla bekleniyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 36. hafta maçında karşılaşıyor. Fenerbahce Besiktas maci canli izle FB BJK macini canli izle HD.

Reklam
Reklam

Beşiktaş – Fenerbahçe maçı öncesinde internette bu maçın detayları ve maç öncesi istatistikleri de sıkça araştırılmaya başladı. İşte merakla beklenen, sonucu da bir hayli merak konusu olan, temposu heyecanı yüksek Beşiktaş – Fenerbahçe maçının detayları.

BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’in 36. haftasında Beşiktaş – Fenerbahçe mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Vodafone Park’ta oynanacak olan maçı, Arda Kardeşler yönetecek. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Dev derbi, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen seyirci ile buluşuyor.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Serdar, Umut, Kenan, Josef, Atiba (Can), Rıdvan, Ghezzal, N’Koudou, Batshuayi

Fenerbahçe: Altay, Nazım (Osayi), Tisserand, Szalai, Ferdi, Gustavo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

İSTATİSTİKLER

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 132'nci kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar oynanan 131 maçta alınan galibiyet sayılarında sarı-lacivertli ekibin 47-41 üstünlüğü bulunuyor (43B).

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son 10 Süper Lig maçının dokuzunda karşılıklı goller atıldı ve bu karşılaşmalar toplam 36 gole sahne oldu (17-19).

Beşiktaş'a rakip olduğu son dört Süper Lig maçını kazanamayan Fenerbahçe (2B 2M), bu rekabet tarihinde daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ocak 1990-Mayıs 1993 arasındaki sekiz karşılaşmalık süreçte yaşadı (3B 5M).

Son Süper Lig maçında Kayserispor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş, şubat ayından bu yana üst üste iki galibiyet alamıyor.

Süper Lig'de yedi haftadır puan kaybetmeyen Fenerbahçe, tek sezonda üst üste sekiz galibiyeti en son 2017/18'in son sekiz karşılaşmasında aldı.