Fenerbahce canli

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahce ile Slovacko karşılaşıyor. Fenerbahce canli maci izle HD. FB canli yayin macini izle.

Reklam
Reklam

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Play-Off'a yükselme mücadelesi verecek. Sarı-Lacivertliler, 3. tur ilk maçında Slovacko'yu devirip, evinde avantaj elde etmekten başka bir şey düşünmüyor. Jorge Jesus yönetimindeki Kanarya'da sakatlıkları tedavileri devam eden Altay Bayındır ve Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı İsmail Yüksek forma giyemeyecek.

Fenerbahçe-Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde. İlk 11'ler belli oldu.

Jorge Jesus yönetiminde sezona büyük umutlarla giren Fenerbahçe , Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev karşısında büyük bir hüsran yaşadı. Portekizli teknik adam, kulübü 13 yıl aranın ardından Devler Ligi'ne taşımak isterken, Ukrayna temsilcisi karşısında alınan mağlubiyet Kanarya'yı kupanın dışına itti.

Fakat her şeye rağmen Sarı Lacivertliler'in, Avrupa macerası devam edecek. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Çekya ekibi Slovacko karşısında ilk maçta avantaj arayacak. Kanarya, eğer 11 Ağustos'ta oynanacak rövanşta rakibini kupanın dışına iterse gruplara kalmak için Play Off mücadelesi verecek. Sarı-Lacivertli ekibin, bu turdaki rakibi ise Avusturya ekiplerinden Austria Wien olacak.

Fenerbahçe-Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Slovacko maçını Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Mücadele naklen EXXEN’den yayınlanacak.

Fenerbahçe-Slovacko maçının 11'leri:

Fenerbahçe: Ertuğrul Çetin, Osayi-Samuel, Szalai, Henrique, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Zajc, Rossi, Emre Mor, Lincoln Henrique, Valencia.

Yedekler: Altay, Furkan, Berisha, Serdar Dursun, Bruma, Arda, Crespo, Peres, Lemos, Novak, Burak.