Fenerbahçe'de Eran Zahavi sesleri

ABONE OL

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe transfere doymayacak gibi. Vedat Muriç'in olası satışıyla forvet hattında sıkıntı yaşamaya müsait olan Fenerbahçe bu sıkıntının ilacını Çin'den buldu. GZ R&F'nin oyuncusu Eran Zahavi İsrail'li ve 33 yaşında. Orijinal mevkisi forvet arkası olsa da forvet oynamaya da müsait olan Eran Fenerbahçe'nin yeni Hain Revivo'su olabilir.

Reklam
Reklam

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak gösterilen ve ülkemizde Fenerbahçe'nin formasını giymenin yanı sıra Sivasspor ve Akhisar takımlarında teknik direktörlük yapan Roberto Carlos bu transferle yakından ilgileniyor. Brezilyalı yıldız Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi Eran Zahavi'ye anlattı ve İsrailli yıldız bu anlatımdan oldukça etkilenerek şimdiden Fenerbahçe'yi instagram'dan takip etmeye başladı.
31 Aralık 2020 tarihinde kulübüyle sözleşmesi bitecek Eran Zahavi iddialara göre sorunsuz bir şekilde bonservisini alacak ve Fenerbahçe bu transferi de bonservis ödemeden halletmiş olacak. 2018-2019 sezonunda 28 maçta 29 gol 4 asistle oynayan Eran geçen sezon corona sebebiyle etkilenen Çin Liginde çıktığı 7 maçta 4 gol attı. Kariyerinde 426 maçı bulunan İsrailli futbolcunun 259 gol 58 asist gibi etkileyici bir istatiği var.
Fenerbahçe Eran'a 2+1 yıllık sözleşme önerirken imza parası olarak 1 milyon euro ve yıllık 1.8 milyon önerdi. Bu transferin de önümüzdeki hafta içi tamamlanacağı düşünülüyor.
 

fenerbahçe transfer eran zahavi