Fenerbahçe Giresunspor canlı izle

ABONE OL

Süper Lig'de oldukça çekişmeli bir hafta geride kalıyor. İlginç sonuçların alındığı 6. Haftada Fenerbahçe ile Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe Giresunspor canlı izle selçuksports kralbozguncu jestyayın justin tv taraftarium24 gibi aramalar da internette sıkça yapılıyor.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftası oldukça çekişmeli geçiyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada, Fenerbahçe de Giresunspor’u konuk ediyor. Sarı lacivertli ekip, rakiplerinin puan kaybettiği haftadan kazançlı çıkmak ve bu mücadeleyi mutlaka kazanmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanından puansız dönen sarı kanaryada tek hedef mutlak galibiyet.

Giresunspor’da da bu sezon beklenenin çok uzağında ilerliyor. 5 maçta topladığı 1 puanla ligin 19. Sırasında yer alan Karadeniz ekibi, Fenerbahçe maçında bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyor. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli olması beklenen müsabakanın ayrıntıları ve maç öncesi istatistikleri de futbolseverler tarafından araştırılmaya başladı. İşte heyecanla beklenen karşılaşmanın detayları….

Maç saat kaçta, hangi kanalda?
İki takımın mücadelesi olan saat 20.00’de başlayacak. Ülker Stadyumu’ndaki mücadeleyi, tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşma naklen beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler
Fenerbahçe: Altay, Serdar, Kim, Szalai, Gustavo, Meyer, Osayi-Samuel, Ferdi, Mesut, Rossi, Valencia
Giresunspor: Onurcan, Zeki, Douglas, Perez, Aziz Behich, Flavio, Pelupessy, Suleymanov, Diabate, Serginho, Doukara

Fenerbahçe Giresunspor mücadelesini, beIN Sports 1 ve beIN Connect ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.