Fenerbahce Olimpiyakos canli izle

ABONE OL

UEFA Avrupa ligi D Grubu'nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, grupta 5. Maçına çıkıyor. Maçın ayrıntıları ise internette futbolseverler tarafından Fenerbahçe Olimpiyakos canlı izle Noyan selçuksports EXXEN spor taraftarium24 kralbozguncu jestyayın justin tv izle aramaları yapıyor.

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi’nde futbol heyecanı sürüyor. Ligde hafta sonu Galatasaray’ı deplasmanda mağlup eden moralli olan Fenerbahçe, bu kez Avrupa arenasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a konuk oluyor. Sarı lacivertli ekip, bu mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Gruptan çıkmak isteyen Fenerbahçe’nin bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılması gerekiyor. Sarı lacivertliler, Kadıköy’de rakibi ile karşılaştığı mücadelede yenilgi almıştı. Grupta 5 puanı olan temsilcimiz 3. Sırada yer alıyor. Yunan temsilcisinin puanı ise 6 ve grupta 2. Sırada.

Maçın detayları

Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki mücadele saat 23.00’te başlayacak. Georgios Karaiskakis     Stadı’ndaki karşılaşmayı, Hakem Mateu Lahoz yönetecek. Maçın yardımcı hakemliklerini ise Pau Cebrian ve Roberto del Palomar yapacak. Mücadele, EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maçın 11’leri

OLYMPIAKOS: Vaclik, Lala, Papastathopoulos, Cisse, Reabciuk, M'Vila, Camara, Masouras, A. Camara, Onyekuru, El-Arabi
FENERBAHÇE: Berke, Samuel, Tisserand, Kim, Novak, Sosa, Zajc, Mert Hakan, İrfan, Rossi, Berisha

AVANTAJ PEŞİNDE

Galatasaray derbisinde aldığı galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, Olympiakos'a üstünlük kurması halinde puanını 8'e çıkaracak ve son hafta maçları öncesinde avantaj elde edecek.
D Grubu'nda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucunda hanesine 6 puan yazdıran Olympiakos ise 2. basamakta bulunuyor.


OLYMPİAKOS LİGDE LİDER

Yunanistan Birinci Futbol Ligi'nde sergilediği performansla dikkati çeken Olympiakos, namağlup liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik yaşayan Pire ekibi, hanesine 26 puan yazdırdı. En yakın rakibi AEK'nın 6 puan önünde bulunan Olympiakos, ligdeki son 5 maçını kazanmayı başardı.

237. RANDEVU

Sarı-lacivertli futbol takımı, Avrupa'da oynadığı 236 karşılaşmada 87 galibiyet, 50 beraberlik ve 99 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda 296 kez fileleri havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 346 gol gördü.

PEREİRA YÖNETİMİNDE 23. AVRUPA MAÇI

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Avrupa kupalarında 23. kez mücadele edecek.

Sarı-lacivertli ekip, Pereira ile Avrupa'da oynadığı 22 karşılaşmanın 10'unu kazandı, 7'sinde berabere kaldı, 5'inde sahadan mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 31 kez fileleri havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 26 gol gördü.