Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izle – Fenerbahçe Sivas canlı izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lige hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe Sivasspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe Sivasspor canlı izle şifresiz justin tv jestyayın kralbozguncu taraftarium24 selçuksports internette araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Süper Lig’e verilen milli ara sona erdi. Futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Futbolseverlerin heyecan ve özlemle beklediği lig mücadeleleri yeniden başladı. Aynı zamanda derbi haftası da olan bu hafta, Fenerbahçe Sivasspor’u konuk ediyor. Mücadele öncesinde maça iyi hazırlanan Fenerbahçe, rakiplerinden en az birinin puan kaybedeceği hafta, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.
Transfer sezonunu iyi geçiren ve kadrosuna yıldız transferleri takviye eden sarı lacivertli takımda, birçok futbolcu ile de yollar ayrılmıştı. Vitor Pereira’nın öğrencileri, Yiğidoları evine eli boş göndermenin hesaplarını yaparken Rıza Çalımbay’ın öğrencileri de ligde yaptıkları kötü başlangıca bir son vermek istiyor.
Sarı lacivertli takım ligde çıktığı ilk 3 maçtan da galip ayrılmasını bilmişti. Kalesini gole kapatan sarı kanarya; Adana Demirspor, Antalyaspor ve Altay karşılaşmalarından gol yemeden 3 puanla ayrılmıştı. Yiğido ise Konyaspor ve Trabzonspor’a karşı kaybettikten sonra Göztepe ile berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırmıştı. Bu karşılaşma her iki takım için de ayrı önem arz ediyor.
Maç saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanacak olan Süper Lig’in 4. Hafta mücadelesi Ülker Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak. Halis Özkahya’nın yöneteceği müsabakanın yardımcı hakemleri ise Hakan Yemişken ve İlker Takpak. Mücadele beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.
Maçın 11’leri
Fenerbahçe: Altay, Min Jae, Serdar Aziz, Tisserand, Gustavo, Zajc, Osayi, Muhammed, Rossi, Mesut, Berisha.
Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Azubuike, Cofie, Hakan, Fajr, Yatabare, Gradel
ENNER VALENCİA GELDİ
Dünya Kupası elemeleri için Ekvador Milli Takımı'na giden Enner Valencia dün İstanbul'a döndü. Enner Valencia, bu sezon ligde oynadığı iki karşılaşmada da 1'er kez fileleri havalandırırken, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 5-2 kazanılan Helsinki maçında hat-trick yapmıştı.
FENERBAHÇE'DE EKSİKLER FAZLA
Fenerbahçe'de tedavilerine devam edilen Nazım Sangare ve Serdar Dursun forma giyemeyecek. Ferdi Kadıoğlu'nun da riske edilmemesi bekleniyor. Sosa'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Tedavileri tamamlanan Pelkas ve Novak görev hazır.

fenerbahçe sivasspor canlı izle fenerbahçe sivasspor selçuksports fenerbahçe sivasspor kralbozguncu fenerbahçe sivasspor justin tv