Fox Tv yeni dizi Baraj ne zaman başlıyor, ilk bölüm ne zaman, konusu ne?

ABONE OL

Fox Tv ekranlarında tanıtımı yayınlanan Baraj dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Baraj dizisi ilk bölüm ne zaman, Baraj konusu ne, oyuncuları kimler, Baraj dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Fox Tv’de yeni bir dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk tanıtımı yayınlanan Baraj dizisinin ne zaman başlayacağını merak edenler internette araştırmalara başladı. Fox Tv Baraj ne zaman başlıyor, ilk bölüm ne zaman, Fox Tv Baraj dizisi nerede çekiliyor, dizinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…
BARAJ DİZİSİ KONUSU NE?
FOX TV ekranlarında yayınlanması planlanan Baraj dizisi, Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Baraj adlı filmin dizi uyarlaması olarak yayınlanacak. Dizide Nazım internetteki bir arkadaşlık sitesinde Nehir isimli bir kadınla tanışır. Birbirlerini hiç görmeyen bu ikilinin arasındaki bu durum, Nehir’in Nazım’a fotoğraf göndermesi ile son bulur. Yaralı yüzünü Nehir’e göndermek istemeyen Nazım ise Nehir’e Tarık adlı bir gencin fotoğrafını gönderir. Nehir ise Tarık ile tanışır, Nazım ise bu ikiliyi sarılmış halde görünce şok olur.
BARAJ DİZİSİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN?
FOX TV’nin yeni projesi Baraj dizisi 17 Mart Salı akşamı ekranlara gelecek.
BARAJ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?
Medyapım ve No Dokuz Production’ın ortak yapımı olan dizide başrolleri; Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan paylaşacak.
BARAJ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Taşınma nedeniyle bazı sahneler yeniden çekiliyor ve önceden çekilen sahneler bu nedenle çöpe gitmiş oldu. Sakarya'da çekilmeye başlayan dizi Sakarya'da yer alan Akçay Barajı şantiyesinde çekilmektedir. Çekimlerin bu bölge civarında yapıldığı düşünülüyor. Akçay Barajı, Sakarya'nın Pamukova ilçesine bağlıdır.
BARAJ DİZİSİ 1. TANITIM
 
 

fox tv baraj dizisi ne zaman başlıyor nerede çekiliyor