Frankfurt Fenerbahçe canlı izle maçı izle

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nde sarı kanarya ilk sınavını veriyor. Vitor Pereira'nın öğrencileri Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına karşı mücadele ediyor. Eintracht Frankfurt Fenerbahçe canlı izle EXXEN şifresiz justin tv jestyayın kralbozguncu selçuksports bedava taraftarium24 gibi aramalar da internette yoğunlaştı.

Reklam
Reklam

Avrupa kupalarında bu sezon ülkemizi temsil eden 3 takımdan biri olan Fenerbahçe, D Grubu ilk maçında deplasmanda Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşıyor. Sarı lacivertliler bu zorlu maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamış ve maçı kazanmak adına da gerekli çalışmaları ortaya koymuştu.

Sarı kanarya Alman rakibi karşısında mutlaka 3 puan alarak evinde mutlu dönmek istiyor. Sarı lacivertli taraftarlar da heyecanla bu maçı beklemeye başladı. Artık müsabakanın başlamasına kısa bir zaman kaldı ve heyecanlı araştırmalar da yoğunlaştı. 

D Grubunda hangi takımlar var?

Temsilcimiz grup kuralarında düştüğü D Grubu’nda, Yunanistan’ın Olympiakos takımı, Belçika’nın Royal Antwerp takımı ve Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı yer alıyor. Fenerbahçe’nin eşleştiği takımlardan Yunan temsilcisinde, eski futbolcusu Valbuena, Belçika temsilcisinde ise eski futbolcuları Samatta ve Frey yer alıyor. Sarı kanarya bu grubun favori takımlarından biri olarak da göze çarpıyor.

Maçın ayrıntıları

Bu mücadele Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak. Heyecanla beklenen mücadelenin hakemi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Maurizio Mariani. Yardımcı hakemliklere ise Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo atanmıştı. Commerzbank Arena Stadı’nda oynanacak olan mücadele EXXEN ekranlarından naklen seyirci ile buluşacak.

Maçın 11’leri

Eintracht Frankfurt: Trapp, Durm, N'Dicka, Hinteregger, Lenz, Sow, Hrustic, Hauge, Kamada, Lindström, Lammers
Fenerbahçe: Altay, Serdar, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Gustavo, Meyer, Ferdi, Mesut, Berisha, Valencia

Maçı canlı izle
Fenerbahçe'nin Avrupa arenasındaki bu zorlu sınavını naklen izlemek isteyenler, internette birçok siteyi araştırıyor. Ancak Avrupa Ligi'nin resmi yayıncı kuruluşunun EXXEN olduğunu hatırlatmak isteriz. Maçı naklen EXXEN üzerinden izleyebilirsiniz.

fenerbahçe frankfurt canlı izle