Galatasaray Alanya canlı izle | Galatasaray Alanyaspor maçı izle

ABONE OL

Süper Lig'in 5. Hafta maçları, geçtiğimiz gün oynanan mücadelelerle başladı. Galatasaray Alanyaspor maçı ile müsabakalar devam ediyor. Galatasaray Alanyaspor canlı izle şifresiz justin tv jestyayın kralbozguncu selçuksports taraftarium24 gibi aramalar futbolseverlerin internette en çok yaptığı araştırmalardan biri.

Reklam
Reklam

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezonki ilk grup maçına çıkan Galatasaray, Lazio karşısında galip gelmiş ve gruptaki ilk 3 puanını da kazanmıştı. Sarı kırmızılar, ligde aldığı 2 galibiyet 2 beraberlik sonrasında bu kez Alanyaspor’u kendi evinde ağırlıyzor.

Sarı kırmızıların, bu maçta da tek hedefi galibiyet. Fatih Terim, Alanyaspor’un Teknik Direktörü aynı zamanda eski öğrencisi Bülent Korkmaz’ın bileğini bu mücadelede bükmenin hesaplarını yapıyor. Alanyaspor ise sarı kırmızılı takım karşısında alacağı puan ya da puanlarla şehre geri dönmek istiyor. Mücadelenin başlamasına çok kısa bir zaman kala futbolseverleri de heyecan sardı. Özellikle sarı kırmızılı takıma gönül verenler, maçın ayrıntılarını araştırmaya başladı.

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Spor Toto Süper Lig’in 5. Hafta mücadelesi, saat 16.00’da başlayacak. Merkez Hakem Kurulu’nun atadığı Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek olan karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Mustafa Savranlar ve Esat Sancaktar. Mücadelenin canlı olarak yayınlanacağı kanal ise beIN SPORTS HD 1.

Maçın muhtemel 11’leri

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil
Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Candeias, Emre Akbaba, Davidson, Diedhiou

İstatistikler

Alanyaspor'u konuk ettiği beş Süper Lig maçının dördünü kazanan sarı kırmızılı ekip (1M), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (geçen sezon 1-2).
Aslan'a rakip olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Akdeniz temsilcisi (1M), önceki yedi karşılaşmada sadece 1 puan alabilmişti (1B 6M).
Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanan Fatih Terim'in öğrencileri, önceki dört karşılaşmalık süreçten galibiyet çıkaramamıştı (3B 1M).
Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği takıma karşı sahaya çıkmaya hazırlanan Alanyaspor (24 vs Galatasaray), bu rekabette oynanan 10 karşılaşmada da kalesinde gol gördü.

ASLAN'DA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Arda Turan, Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz ile cezası devam eden Marcao, müsabakada sahadaki yerini alamayacak.

SON 9 RESMİ MAÇINDA YENİLMEDİ

Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon 11 resmi maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV ile yaptığı 2 maçı da kaybetti.

galatasaray alanyaspor canlı izle galatasaray alanyaspor kralbozguncu izle galatasaray alanyaspor selçuksports izle