Galatasaray Antalyaspor canlı izle

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında dikkat çeken maçlardan biri de Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki mücadele oluyor. Galatasaray Antalyaspor canlı izle. GS canli macini izle HD.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon heyecanı başladı. Merakla ve heyecanla beklenen karşılaşmalardan biri de Antalyaspor ile Galatasaray arasındaki mücadele oluyor.

Geçen sezonu büyük hayal kırıklığıyla kapatan Galatasaray , yeni sezonu bıraktığı yerde, yani Antalya'da açıyor. Büyük ölçüde yenilenmiş kadrosuyla zorlu mücadeleye çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, Seferovic, Sergio Oliveira, Midtsjö, Abdülkerim Bardakçı gibi yeni transferler forma giyecek.

Ayrıca kiradan dönen ve kamp dönemini çok formda geçiren Yunus Akgün ve Emre Akbaba da hücum hattında takımın skor yükünü üstlenmeye çalışacak. Bir başka yeni transfer Dubois, sakatlığı nedeniyle kadroda yok, onun yerine sağ bekte yine Omar görev yapacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Coredon Park'ta oynanacak ve bu akşam saat 21.45'te başlayacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Antalyaspor - Galatasaray 11'leri

Antalyaspor: Boffin, Soner, Bünyamin, Fernando, Wright, Adriano, Güray, Fedor, Ndao, Ömer, Ghacha

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Berkan, Oliveira, Emre Akbaba, Yunus, Kerem, Seferovic

Boey takıma döndü

Galatasaray'ın Antalya'ya giden kafilesinde Dubois'in yanı sıra Oğulcan, Sekidika, Ömer Bayram yer almadı. Bu oyuncularla da kısa süre içinde yolların ayrılması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı ekibin başında ilk resmi sınavına çıkacak olan Okan Buruk, Hamza Akman, Metehan Baltacı, Ali Tu rap gibi genç oyunculara ise Antalya kadrosunda yer verdi.

Opta verileri

Süper Lig'de Galatasaray'ı ağırladığı son altı maçı kazanamayan Antalyaspor (3B 3M), rakibini en son Nisan 2016'da 4-2?lik skorla mağlup etti.

Antalyaspor ile Süper Lig'de oynadığı son 12 maçı kaybetmeyen Galatasaray (8G 4B), en üst ligdeki rakipleri arasında devam eden en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Süper Lig'de açılış maçını evinde oynadığı son beş sezona yenilgiyle başlamayan Antalyaspor (2G 3B), bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı. Antalya temsilcisi, bu şekilde son mağlubiyetini Ağustos 2008'de Beşiktaş'ı ağırladığı karşılaşmada 3-2'lik sonuçla aldı.