Galatasaray Salernitana hazırlık maçı canlı izle

ABONE OL

Süper Lig'in yeni sezonuna bomba gibi bir giriş yapmak isteyen Galatasaray, çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip, hazırlık maçında Salernitana ile karşılaşıyor. Galatasaray Salernitana macini canli izle. GS canli mac izle HD.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Salernitana ile karşılaşacak. 2. etap için Avusturya'ya gelen Aslan, İtalyan ekibini devirip moral depolamak istiyor. Karşılaşmanın yayın ve saat bilgilerini merak eden Sarı Kırmızılı ekip taraftarları, Galatasaray - Salernitana maçı ne zaman? Galatasaray hazırlık maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte detaylar...

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları sürdüren ve 2. etap kampı için Avusturya'ya giden Galatasaray , hazırlık maçında Serie A ekiplerinden Salernitana ile karşılaşacak. Son maçında Nef Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Aslan, İtalyan ekibini de devirip moral depolamak istiyor. Sarı Kırmızılılar, kamptaki 2. ve son maçını ise 31 Temmuz Pazar günü TSİ 20.00'de Fiorentina ile oynayacak.

Galatasaray - Salernitana maçı ne zaman? Galatasaray hazırlık maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam oynanacak ve TSİ 20.30'da başlayacak Galatasaray - Salernitana maçı D-Smart 77. kanal Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Galatasaray'ın hazırlık maçı sonuçları şu şekilde:
9 Temmuz Cumartesi:

20.30 Galatasaray 1-2 Sturm Graz (Merkur Arena)
13 Temmuz Çarşamba:
20.00 Galatasaray 0-1 MOL Fehervar (Profertil Arena Hartberg)
16 Temmuz Cumartesi:
20.00 Galatasaray 2-0 Sigma Olomouc (Profertil Arena Hartberg)
19 Temmuz Salı:
19.00 Galatasaray 0-0 Pardubice (Sportzentrum Graz-Weinzödl)