Gaziantepspor fenerbahce maci izle

ABONE OL

Spor Toto Süper ligde 16. hafta maçlarından biri de Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki maç oluyor. Futbol severler bu maçı Gaziantepspor Fenerbahce maci izle hd aramaları ile arıyor.

Reklam
Reklam

Süper Ligde heyecan Gaziantep FK Fenerbahçe karşılaşması ile sürüyor. Trabzonspor'un puan kaybetmesini fırsat bilmek isteyen sarı lacivertliler, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Ligde geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor'u mağlup ederek moral bulan sarı-lacivertli ekip, lider Trabzonspor’un haftayı puansız geçmesiyle motivasyonunu yükseltti ve Gaziantep FK maçına kilitlendi. Sarı lacivertli ekip kritik haftada kazanarak zirve ile puan farkını azaltma planları yapıyor.

Geride kalan 15 haftalık bölümde 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 27 puan toplayan Fenerbahçe, Gaziantep’ten 3 puanla ayrılması halinde lider Trabzonspor ile puan farkını 9’a indirecek. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gaziantep ise seri galibiyetlerin başlangıcını Fenerbahçe maçıyla yapmak istiyor.

GAZİANTEP FK FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 16’ncı Hafta mücadelesinde Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi konuk edecek. 13 Aralık Pazartesi günü saat 20.30’da oynanacak karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

SARI-LACİVERLİLERDE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Enner Valencia, Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra cezası bulunan İrfan Can Kahveci karşılaşmada görev alamayacak. Öte yandan İrfan Can Kahveci, PFKD'dan aldığı 2 maçlık men cezasını Gaziantep FK mücadelesinde tamamlamış olacak.

Luiz Gustavo ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sambacı kart görürse Beşiktaş derbisini kaçıracak.