Gönül Dağı Arif diziden ayrılıyor mu, diziden hangi bölümde nasıl çıkacak?

ABONE OL

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı'ndan ayrılacak oyuncu belli oldu. Dizinin hayranları, son zamanlarda adı ayrılacaklar listesine giren oyuncuyu merak ediyor. Gönül Dağı'nda Arif karakteri diziden ayrılıyor mu, hangi bölümde ne zaman çıkacak? Gönül Dağı Arif kimdir, gerçek adı nedir? Gönül Dağı Elif'in babası kimdir?

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana izleyicileri adeta ekranlarının başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinde Arif karakterine hayat veren oyuncun diziden ayrılacağı öğrenildi.

Dizinin hayran kitlesi ise bu haberin doğruluğunu internette araştırmaya başladı. Arif karakterine Cem Kurtoğlu hayat veriyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizide, dizinin hayranlarını üzen haber geldi.

Gönül Dağı Arif kimdir?

Sevilen dizide Arif karakteri Elif'in babasıdır.

Geçtiğimiz hafta kızlarını telefonda arayarak geleceğini açıklayan Arif, özellikle Zeynep’in büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Elif ise kardeşini sakinleştirmeye çalışarak konuya ılımlı bir şekilde yaklaşmıştı.

Cem Kurtoğlu kaç yaşında?

Cem Kurtoğlu, Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümü mezunudur. Muazzez Kurtoğlu ve Haluk Kurtoğlu'nun kendileri gibi oyuncu olan oğludur. Mezuniyetinin ardından bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda, sonra da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev yapmıştır. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapmıştır.

1990-1991 TRT 1'de Gün Başlıyor programını, Show TV'de de 1992-1999 yıllarında yapılan Sıcağı Sıcağına programını sundu. Show TV için 1999 da Haberciler, 2000-2001 Kanal 6'da Haberciler, 2004-2006 yıllarında Samanyolu için Yakamoz, 2006-2007 Samanyolu TV'de Geride Kalanlar adlı programları hazırlayıp sundu.

gönül dağı arif kimdir gönül dağı arif gerçek adı nedir